✓ Toimitus 2-4 päivää ✓ Turvallinen maksu

Jarrulevylukko hälytyksellä 110dB

  • EUR 39,90
Varastossa
Ilmainen toimitus yli 100€
Nopea toimitus
Turvalliset maksut - SVEA ja MobilePay
  • Vahvistettu lukkosylinteri
  • 110 dB:n hälytyssireeni
  • Helppo aktivoida yhdellä kädellä
  • Muistutuskaapeli ja säilytyspussi sisältyy

Älä anna varkaan varastaa arvokkainta mitä sinulla on. Tämän moottoripyörän, mopon, skootterin tai polkupyörän jarrulevylukon, jossa on sisäänrakennettu hälytys, avulla voit helposti kiinnittää huomiota, jos joku yrittää viedä silmäteräsi.

Jarrulevylukko on varustettu sisäänrakennetulla tärinäanturilla, joka reagoi tärinään ja liikkeisiin ja antaa kovan hälytyssignaalin (n. 110 dB), joka herättää ympäristön huomion ja pelottaa varkaan.

Lukkokotelo on vesitiivis ja valmistettu vahvasta korkealaatuisesta sinkki- ja alumiiniseoksesta, ja siinä on vahvistettu lukkosylinteri. Jarrulevylukko sopii enintään 7 mm:n paksuisiin jarrulevyihin eli useimpiin moottoripyöriin, mopoihin ja polkupyöriin. Lukitusmännän halkaisija on 7 mm.

Lukkoa on helppo käsitellä. Aseta jarrulevyn aukko jarrulevylukkoon ja työnnä lukitusmäntä lukitusasentoon. Hälytystoiminto aktivoituu 15 sekunnin kuluessa. Kun tärinä havaitaan, lukko antaa kolme lyhyttä äänimerkkiä varoitukseksi. Kun tärinä jatkuu, voimakas jatkuva hälytyssignaali annetaan 10 sekunnin välein, kunnes tärinä lakkaa. Hälytyksen poistamiseksi käytöstä, lukko on avattava avaimella.

Jarrulevylukon mukana tulee kätevä, joustava muistutuskaapeli, jonka kiinnität lukkoon ja ripustat sitten kahvaan, jotta et unohda poistaa lukkoa ennen kuin yrität lähteä liikkeelle.

Toimitetaan säilytyslaukun, kahden avaimen, muistutuskaapelin ja paristonvaihtotyökalun kanssa.

Tekniset tiedot:
Materiaali: Sinkki- ja alumiiniseos
Hälytyksen äänitaso: 110 dB
Paino: 370 g
Mitat: 7,5 x 6,6 x 4,2 cm
Muistutuskaapelin pituus: 1,2-1,5 m
Paristot: LR44 (ei sisälly)