✓ Toimitus 2-4 päivää ✓ Turvallinen maksu

Pyörätarvikkeet

Tee polkupyöräsi ja pyöräily turavalliseksi älykkäillä ja turvallisilla pyörätarvikkeillamme! Valikoimastamme löydät kaiken tarvitsemasi turvalliseen pyöräilyyn. Meiltä löydät kaiken polkupyörän valoista ja heijastimista käytännöllisiin ja turvallisiin hälyttimillä varustettuihin polkupyörälukkoihin. Suositulla polkupyörän suojallamme suojaat polkupyörää tai mopoa sateelta, pölyltä ja lialta. Täydellinen sadepäivinä, tai kun et aio käyttää pyörää vähään aikaan. Ohjaustankoon tarkoitetun puhelintelineen avulla voit navigoida liikenteessä turvallisesti ilman, että sinun tarvitsee pitää puhelinta kädessäsi.

Pyörien valot, jotka tekevät sinut näkyväksi liikenteessä

Seasosta riippumatta, mutta ehkä etenkin vuoden pimeinä kuukausina, on tärkeää, että sinä ja pyöräsi olette selvästi näkyvissä liikenteessä. Polkupyörä ilman valaistusta ja heijastimia on pimeällä näkymätön ja autojen ja muiden tienkäyttäjien mahdoton nähdä. Siksi sekä laki että maalaisjärki sanovat, että valaistusta on käytettävä, jos pyöräilet ulkona pimeällä. Pyörän vahvoilla pyörävaloilla ja heijastimilla selviät turvallisesti päivän pimeässä. Polkupyörän valoja on saatavana useissa eri versioissa pienistä kompakteista polkupyörän valoista tehokkaisiin lamppuihin. Pyörän pinnojen LED-valaistuksen ansiosta sinut näkyy myös sivulta.

Näin varmistat pyörän liikenteessä

  • Takavalon on näytettävä punaista valoa ja oltava selvästi näkyvissä 300 metrin etäisyydeltä. Siinä voi olla vilkkuvia valoja, jos vilkkumistaajuus on vähintään 200 välähdystä minuutissa.
  • Etulyhdyn tulee palaa tasaisesti valkoista tai keltaista valoa, jonka on oltava selvästi näkyvissä 300 metrin etäisyydeltä.
  • Edessä ja takana on oltava hyväksyttyjä heijastimia. Joskus ajovaloissa on valkoinen heijastus. Se voi sitten korvata erillisen valkoisen etuheijastimen. Takana olevan heijastimen on oltava punainen.

Pyörän lukko pitää varkaan loitolla

Joka vuosi Ruotsin poliisille ilmoitetaan yli 80 000 polkupyörävarkauksesta. Suurin osa niistä johtuu siitä, että pyörää ei ole lukittu tarpeeksi tai siinä on huonompi lukko. Suojaa pyörääsi ja vähennä varkausriskiä varmistamalla, että lukitset sen aina, kun sitä ei käytetä. Hyvä pyörän lukko on helpoin vakuutus varkauksia vastaan. 

Lukituskaapelilla voit helposti täydentää polkupyörän tavallista lukkoa ja kiinnittää polkupyörän helposti lyhtypylvääseen, pyörätelineeseen tai muuhun kiinteään esineeseen. Jos yhdistät sen älykkääseen riippulukkoon, jossa on sisäänrakennettu hälytin, voit olla varma, että varas kiinnittää huomion, jos hän yrittää varastaa pyöräsi. Voit myös merkitä pyörän varkaudenestomerkinnän, jolloin varkaan on vaikeampi myydä pyörä uudelleen ja samalla on helpompi jäljittää alkuperäinen omistaja.

Lue lisää...