✓ Toimitus 2-4 päivää ✓ Turvallinen maksu

Auton lisävarusteet

Käytännöllisillä auton lisävarusteilla automatkasta tulee hauskempaa ja turvallisempaa koko perheelle. Valikoimastamme löydät valikoituja tuotteita, kuten älykkäitä säilytysratkaisuja, aurinkosuojia ja matkapuhelintelineitä. Kaikille tuotteille on yhteistä se, että ne edistävät turvallisempaa ja mukavampaa automatkaa.

Säilytysratkaisut autoon, älykäs säilytystila autoon

Säilytyslaatikoillamme, matkapuhelintelineillämme ja istuinsuojillamme, joissa on säilytystilaa sekä etuistuimeen, takapenkille että tavaratilaan, voit järjestää kaikki tavarasi helposti ja turvallisesti. Valikoimamme kokoontaitettavalla säilytyslaatikollamme tavaratilaan, voit helposti säilyttää ja järjestää paljon erilaisia tavaroita automatkan aikana. Käytännöllisten kahvojen ansiosta se on myös helppo ottaa mukaan kauppaan ja elintarvikkeiden pakkaamista varten. Valikoimamme erilaiset istuinsuojat ja autonistuimen potkusuojat suojaavat tahroilta ja lialta samalla kun tarjoavat käytännöllisiä säilytysratkaisuja.

Matkapuhelinteline ja silmälasien pidike turvallisempaan ajoon

Käytännöllisen matkapuhelintelineen avulla voit helposti kiinnittää matkapuhelimesi näkyvälle paikalle esimerkiksi kartan lukemista varten ja vähennät samalla tarkkaamattomuuden riskiä liikenteessä. Älykkäillä silmälasien pidikkeillämme, kiinnität silmälasit tai aurinkolasit nopeasti auton häikäisysuojaan, jotta tiedät aina, missä ne ovat, etkä joudu etsimään niitä istuinten tai muiden tilojen välistä.

Lue lisää...