✓ Toimitus 2-4 päivää ✓ Turvallinen maksu

Heijastimet

Vähennä onnettomuusriskiä ja tee itsesi näkyväksi pimeällä liikenteessä liikkuessasi, käyttämällä säännöllisesti heijastinta. Valikoimastamme löydät heijastimia käsilaukkuun, takkiin, polkupyörään ja lastenvaunuihin sekä perinteiset heijastinliivit ja heijastinnauhat eri väreissä.

Miksi heijastin?

Kun ilta hämärtyy, riski joutua auton alle kasvaa 3 kertaiseksi päivänvaloon verrattuna. Yksinkertainen hengenpelastaja on aina varmistaa, että käytät heijastinta, kun olet liikenteessä. Ilman heijastinta autoilijoiden ja muiden kuljettajien on vaikea havaita sinut ajoissa ja jarruttaa riittävästi. Hyvä heijastin näkyy jopa 125 metrin etäisyydellä. Ota siksi tavaksi käyttää aina heijastinta, riippumatta siitä, käveletkö kaupungissa vai maatiellä.

Muista myös, että kaikki heiajstimet vanhenevat. Heijastin ja sen heijastavuus kuluvat erityisen paljon, jos säilytät heijastinta esimerkiksi taskussa avaimenperän kanssa. Siksi suosittelemme, että vaihdat heijastimet säännöllisesti, mieluiten vuosittain parhaan toimivuuden takaamiseksi.

Osta heijastimet osoitteesta Suojakauppa.fi

Heijastimien valikoimastamme löydät heijastimet eri tarkoituksiin ja tilanteisiin. Kaikkea joustavista heijastinnauhoista, jotka voit pukea helposti käsivarteen tai jalkaan lenkille, käytännöllsiiin rheijastinvaljaisiin, jotka ovat yhtä näkyvät, mutta joustavammat kuin perinteinen heijastinliivi. Heijastinliiviä on saatavana useissa eri väreissä, jotta se sopii yhteen muiden vaatteidesi kanssa. Lastenvaunuihin tai polkupyörään valikoimassamme on erikokoisia itseliimautuvia heijastimia. Ethän unohda myöskään suosittua heijastintupsua avainrenkaalla, jonka voit ripustaa helposti avaimenperään tai käsilaukkuun tyylikkääksi koristeeksi.

Lue lisää...