✓ Toimitus 2-4 päivää ✓ Turvallinen maksu

Lastenvaunujen tarvikkeet

Täydentämällä lastenvaunuja älykkäillä lisävarusteilla, voit helpottaa arkea huomattavasti. Täältä löydät tuotteita, jotka tekevät kävelystäsi ja lapsesi vaunuajelusta entistä sujuvampaa.

Älykkäät lisävarusteet lastenvaunuihin helpottavat arkea

Vanhemmilla on usein paljon tavaroita mukanaan hoitolaukussa, sekä vaihtovaatteita ja kasseja. Jotta voit helposti pitää kaiken järjestyksessä, voivat lastenvaunuihin tarkoitetut koukut olla hyvä ratkaisu. Niissä on tilaa sekä takille, ostoskassille että käsilaukulle. Myös mukinpidikkeet,  matkapuhelintelineet, hyttysverkot ja aurinkosuojat ovat lastenvaunujen lisävarusteita, jotka helpottavat arkea.

Kävelyn turvallisuuden lisäämiseksi vaunuihin voi hankkia esimerkiksi valoja ja heijastimia, kuten heijastinnauhojatai heijastintarroja, jotka auttavat sinua näkymään kauas pimeällä.

Valikoimamme lastenvaunujen lisävarusteet soveltuvat niin pienempiin rattaisiin, kuin suuriin sisarusvaunuihin. Käytännöllisten apuvälineiden ja lisävarusteiden valikoimamme lastenvaunuihin kasvaa jatkuvasti, voidaksemme helpottaa sinun ja lapsesi arkea ja vaunuajelua.

Lue lisää...