✓ Toimitus 2-4 päivää ✓ Turvallinen maksu

Sähköturvallisuus – Kosketussuojat ja pistorasian

Kosketussuojat ovat yksinkertainen tapa lapsiturvata pistorasiat ja estää lapsia työntämästä esineitä tai sormia ja saamasta sähköiskuja. Pistorasian suojat sopivat kaikentyyppisiin pistorasioihin ja käännettävien kosketussuojien avulla voit myös käyttää sähköpistorasiaa ilman, että sinun tarvitsee ensin irrottaa kosketusuojaa. Älykäs ja yksinkertainen!

Kosketussuoja ehkäisee onnettomuuksia

Pistorasiat ja virtapistokkeet voivat olla erittäin haitallisia pienille lapsille, vaikka nykypäivän pistokkeissa onkin perussuojaus. Hyvä tapa estää onnettomuuksia on asentaa koksetussuojat kaikkiin pistorasioihin, joihin lapsi pääsee käsiksi. Usein käyttämillesi pistorasioille voit käyttää käännettävää kosketussuojaa, jonka avulla voit käyttää pistorasiaa, vaikka kosketussuoja olisi paikallaan. Harvemmin käytettyihin pistorasioihin voit käyttää tavallisia pistorasiansuojia . Ero näiden ja käännettävienkosketusuojien välillä on se, että ne on poistettava ennen kuin pistorasiaa voidaan käyttää.

Valikoimassamme on kosketussuojia sekä maadoitettuihin että maadoittamattomiin pistorasioihin.

Muistathan lapsiturvata pistorasiat myös esimerkiksi kytkentärasioissa ja jatkojohdoissa, jotka ovat helposti ryömivien lasten ulottuvilla.

Lue lisää...