✓ Toimitus 2-4 päivää ✓ Turvallinen maksu

Puristumissuoja & Oven pidike

Ovien puristussuojat ja oven pidikkeet ovat yksinkertainen tapa estää puristumisonnettomuudet kotona. Puristussuojia on saatavana eri malleissa ja väreissä, jotta ne sopivat kotiisi ja tarjoavat tehokkaan suojan.

Estä puristumisvammat puristussuojalla ja oven pidikkeillä

Yksi yleisimmistä lasten kodissa tapahtuvista onnettomuuksista ovat puristusvammat ovissa ja kaapeissa. Monilla lapsilla on taipumus jättää vahingossa pikkusormensa oven ja ovenkarmin väliin, kun ovi sulkeutuu. Tämä johtaa usein sekä sormien puristukseen että kyyneleisiin. Näin voi helposti tapahtua, mutta se voidaan helposti myös estää puristussuojalla oveen, joka estää ovea sulkeutumasta kokonaan. 

Ovien puristussuojat ovat usein "u-muotoisia" ja valmistettu pehmeistä materiaaleista, kuten vaahtomuovista tai EVA-vaahdosta. Puristumissuojat on asennetaan ovilevyn ympärille ja ne estävät ovea sulkeutumasta kokonaan ja puristamasta lapsen sormia. Suoja estää myös ovien paukuttelun ja oven paiskauksen kiinni esimerkiksi ristivedossa.

Puristussuojat ovat helposti irrotettavissa ja ne voidaan sijoittaa mille tahansa korkeudelle oveen lasten ulottumattomiin. Vaikka yrittäisit sulkea oven väkisin, puristumissuoja estää tämän. Pehmeät puristussuojamme voidaan ripustaa myös ovenkahvaan, kun niitä ei käytetä, ja ne suojaavat rumilta jäljiltä, jotka kahva voi jättää seinään.

Mikä puristussuoja minun pitäisi ostaa?

Lapsiturvallisille oville on olemassa useita suojatyyppejä. Suojakaupan valikoimasta löydät useita erilaisia vaihtoehtoja, joista voit valita kotiisi parhaiten sopivan suojan.  Valikoimastamme löydät niin yksiväriset puristussuojat kuin eläimen muotoiset puristussuojat.

Vaihtoehtona tai täydennyksenä voidaan käyttää oistoppareita tai oven pidikkeitä, jotka pitävät oven asennon lukitussa asennossa.

Puristussuoja on edullinen sijoitus

Puristumissuoja on edullinen vakuutus puristusvammojen välttämiseksi kotona.  Samalla tavalla kuin sinä aikuisena haluat estää lapsia pääsemästä tiettyihin tiloihin, on myös tärkeää varmistaa, ettei lapsi voi leikkiä ovilla ja jäädä puristuksiin.

Lue lisää...