✓ Toimitus 2-4 päivää ✓ Turvallinen maksu

Hyttys- ja hyönteissuojat

Ikkunoiden ja ovien avaaminen hyttyskauden aikana on lähes mahdotonta ilman, että sisään pääsee paljon hyttysiä,  mäkäräisiä ja muita hyönteisiä. Yksinkertainen ja tehokas tapa välttää tämä on käyttää hyönteisverkkoa ovissa ja ikkunoissa. Hyönteisverkon tehtävänä on suojata hyönteisiltä, mutta päästää ilmaa ja valoa läpi. Toinen vaihtoehto on käyttää hyttysansoja, jotka pyydystävät hyttysiä ja muita hyönteisiä houkuttelemalla niitä joko UV-valolla tai ultraäänellä ja vangitsemalla ne säiliöön.

Suojakauppa.fi:llä on useiden vuosien kokemus tehokkaasta hyönteisten torjunnasta. Tähän kategoriaan olemme keränneet tuotteita suojaamaan hyttysiä ja hyönteisiä vastaan ilman haitallisia ja myrkyllisiä aineita. Täältä löydät kaiken hyttysverkoista oviin, hyttysverkoista ikkunoihin, sekähyttyslamput ja hyttyssiepparit.

Hyttysverkot

Hyttysverkot ovat yleisin hyttyssuoja. Hyttysverkot on usein valmistettu erittäin ohuesta polyesteriverkosta, joka estää pieniä hyönteisiä pääsemästä läpi. Hyttysverkon päätehtävä on suojata hyttysiltä ja hyönteisiltä, mutta samalla päästää ilmaa ja valoa läpi. Hyttysverkkoja on saatavilla useissa eri malleissa ja eri käyttöalueisiin. Yleisimpiä ovat verkot, jotka asennetaan ikkunoihin, oviin tai makuupaikan suojaksi, mutta myös esimerkiksi lastenvaunuihin. Usein ne voidaan myös helposti leikata haluttuun kokoon ja muotoon, esimerkiksi erikokoisiin ikkunoihin sopivaksi. Valikoimamme erittäin suosittu magneettinen hyttysverkko oveen on kaksiosainen hyttysverkko, joka kiinnitetään oveen, ja sisäänrakennettujen magneettien avulla hyttysovi sulkeutuu automaattisesti kun kuljet siitä läpi. Valikoimamme lastenvaunujen hyttysverkossa on reunoihin ommeltu kuminauha, joka sulkeutuu tehokkaasti vaunujen ympärille, jotta hyttyset eivät pääse vauvan luo msitään raoasta.

Hyttysloukut ja hyttyskarkotteet

Hyttysloukkuja on saatavilla sekä sisä- että ulkokäyttöön. Yhteistä näille on se, että ne houkuttelevat hyönteisiä ja hyttysiä UV-valaismeen käyttämällä ultraviolettivaloa tai ultraääntä aallonpituudella, joka houkuttelee hyttysiä. Kun hyttyset saavuttavat hyttyssieppaajan, ne imeytyvät pyydyskoriin. Hyttysloukut ovat erittäin tehokkaita ja suojaavat hyttysloukun ympärillä olevaa aluetta, Tämän tyyppistä hyttyssuojaa käytetään useimmiten sisätiloissa, mutta myös parvekkeilla ja patioilla kesäiltoina.

Hyttysranneke

Hyttysranneke on juuri sitä miltä se kuulostaa, ranneke, jossa on sisäänrakennettu hyttyssuoja, joka pitää hyttyset ja muut hyönteiset loitolla. Hyttysrannekkeita on saatavana sekä elektronisina että yksinkertaisempina rannekkeina, jotka on varustettu luonnollisilla eteerisillä öljyillä ja uutteilla, joiden tuoksu ei häiritse ihmistä, mutta ei houkuttele hyttysiä ja hyönteisiä.

Lue lisää...