✓ Toimitus 2-4 päivää ✓ Turvallinen maksu

Hyttysverkko-ovi magneetilla (Premium)

Laadukas premium-hyttysverkko vahvoilla magneeteilla.

  • EUR 23,90

Varastossa
Ilmainen toimitus yli 100€
Nopea toimitus
Turvalliset maksut - SVEA ja MobilePay
  • Lisävahvat ja kiinteästi ommellut magneetit
  • Kestävä verkko vahvistetuilla reunoillaPitävät hyönteiset ulkona
  • Helppo avata
  • Helppo asentaa
  • Sopii myös lemmikeille
  • Valittavissa valkoinen tai musta

Tämä hyttysverkko-ovi on päivitetty versio suositusta magneettisesta hyttysverkosta ovilla. Toiminta pysyy samana, mutta tähän versioon on lisätty vahvistetut reunat ja magneetit, jotka on ommeltu kankaaseen eikä näy ulkopuolelta. Tämä luo siistin muotoilun ja käytännössä ilmatiiviin tiivisteen kahden oviosan välille.

Hyttysverkko ripustetaan vahvojen tarjoitettujen tarrakiinnittimien avulla ovikehykseen ja sulkeutuu automaattisesti vahvojen kiinteästi ommeltujen magneettien ansiosta, kun kuljet sen läpi. Hyttysverkko-ovi mahdollistaa oven pitämisen auki kesällä tuoreen ilman saamiseksi sisään samalla suojaten kotia hyttysiltä, kärpäsiltä, ampiailta ja muilta ärsyttäviltä hyönteisiltä, joita et halua sisätiloihin. Ovihyttysverkko kiinnitetään helposti ovikehyksen ympärille. Ihanteellinen käytettäväksi kotona, kesämökillä, matkailuvaunussa tai asuntoautossa.

Tällä hyttysverkolla voit pitää parveke- tai terassiovesi auki ilman että hyönteiset pääsevät sisään. Koska magneetit on ommeltu vahvistettuihin reunojen, kahden osan välille syntyy täysin tiivis aukko, mikä tekee hyönteisten pääsyn erittäin vaikeaksi. Hyönteisverkko on valmistettu polyesteriverkosta vahvistetuilla reunoilla ja kiinteästi ommelluilla magneeteilla. Leveys 100 cm (2x50 cm). Korkeus 210 cm.

Hyttysverkko voidaan pystyttää nopeasti eikä jätä jälkiä. Siksi hyönteisverkko on helppo ottaa mukaan mökille mennessäsi tai jos haluat viedä sen ulkomaan lomalle, se vie hyvin vähän tilaa matkalaukussa.

Sisältää tarrakiinnittimet ja maapiikit verkon kiinnittämiseen ovikehykseen.

Väri: Valkoinen tai musta
Materiaali: Polyesteri
Mitat: 100x210 cm