✓ Toimitus 2-4 päivää ✓ Turvallinen maksu

Hyttysverkko vauvansänkyyn

Estää hyönteisiä pääsemästä lapsen luo

  • EUR 12,90
Varastossa
Ilmainen toimitus yli 100€
Nopea toimitus
Turvalliset maksut - SVEA ja MobilePay
  • Tehokas suoja ärsyttäviä hyttysiä ja ötököitä vastaan
  • Helppo asentaa ja käyttää
  • Sopii useimpiin vauvansänkyihin ja matkasänkyihin
  • Tyylikäs muotoilu ja laadukas läpinäkyvä materiaali optimaalista näkyvyyttä ja ilmanvaihtoa varten

Suojaa lapsesi ärsyttäviltä ötököiltä ja hyttysiltä ja varmista rauhallinen ja turvallinen yöuni tällä hyttysverkolla vauvansänkyyn. Hyönteisverkko on valmistettu ohuesta mutta kestävästä materiaalista, joka estää tehokkaasti hyttysiä, kärpäsiä ja muita pieniä tuholaisia pääsemästä sisään ja häiritsemästä lasta. Koko (135x60x90 cm) on suunniteltu sopimaan useimpiin markkinoilla oleviin vauvansänkyihin ja matkasänkyihin.

Asennus on helppoa ja kestää vain muutaman minuutin. Kevyt ja kätevä hyönteisverkko kiinnittyy helposti vauvansängyn ympärille ja on helppo irrottaa ja pestä pitääkseen sen puhtaana ja raikkaana vauvallesi. Toisin kuin monet muut markkinoilla olevat vauvansänkyjen hyttysverkot, mallimme on suunniteltu peittämään myös sängyn sivut.

Hyttysverkko on valkoinen ja siinä on ilmava rakenne lisääntyneen turvallisuuden ja mukavuuden vuoksi. Se on valmistettu läpinäkyvästä polyesteriverkosta, joka ei rajoita näkyvyyttä eikä ilmanvaihtoa. Pienokaisesi voi nukkua rauhallisesti, kun voit pitää heitä tarkasti silmällä.