✓ Toimitus 2-4 päivää ✓ Turvallinen maksu

Lapsiturvalliset Lukot

Tänne olemme koonneet kaikki valikoimamme lapsiturvalliset lukot ja lapsilukot muun muassa laatikoihin, kaappeihin, ikkunoihin ja jääkaappeihin, jotta voit helposti suojata lapsilta kaikki kodin osat. Kaikki lapsiturvalliset lukkomme täyttävät korkeat turvallisuusvaatimukset ja ovat läpäisseet useita testejä.

Useita erilaisia lapsiturvallisia lukkoja

Lapset ovat uteliaita ja haluavat tutustua ympäröivään maailmaan. Laatikot ja kaapit voivat sisältää esineitä, jotka voivat olla sekä sopimattomia että vaarallisia pienille lapsille ja joihin sinä aikuisena et halua lasten pääsevän käsiksi. Lapsilukon avulla voit helposti estää tämän. Olemme koonneet valikoimaamme lapsilukot, jotka voidaan asentaa sekä näkyvästi että huomaamattomasti laatikoiden ja kaapien sisäpuolelle. Suositut näkymättömät magneettilukot asennetaan esimerkiksi kaappien sisäpuolelle ja ne on helppo avata ulkopuolelta magneettiavaimella. Myös valikoimamme laatikon salpa on yksinkertainen ja huomaamaton lapsiturva.

Lapsilukot sopivat useimpiin paikkoihin kotona. Valikoimastamme löydät mm. lapsiturvalliset laatikoiden lukot, lapsilukot kaappeihin, ikkunoiden ja ovien lukot sekä jääkaapin, pakastimen ja muiden kodinkoneiden lukot.

Kuinka asennat lapsilukon?

Suurin osa lapsilukkoistamme asennetaan nopeasti ja helposti pakkauksen mukana tulevalla vahvalla kaksipuolisella teipillä. Teippi pitää lukon paikoillaan, eikä sinun tarvitse porata ja ruuvata huonekaluihin reikiä, joista jää pysyvät jäljet. Jotta lapsilukko tarttuisi pintaan mahdollisimman hyvin, on tärkeää, että pinta puhdistetaan perusteellisesti rasvasta ja liasta ennen asennusta. Anna liiman myös kovettua noin 24 tuntia parhaan tarttuvuuden saavuttamiseksi.

Lue lisää...