✓ Toimitus 2-4 päivää ✓ Turvallinen maksu

Näkymätön magneettinen lapsilukko 4-pakkaus

  • EUR 16,90
Varastossa
Ilmainen toimitus yli 100€
Nopea toimitus
Turvalliset maksut - SVEA ja MobilePay
  • Älykäs, magneettinen lapsilukko
  • Ei näy ulkopuolelta
  • Täydellinen tapa lapsiturvata kaapit ja laatikot
  • Avataan helposti mukana toimitetulla magneettiavaimella
  • Sisältää 4 lukkoa ja 1 avaimen

Tämä itseliimautuva ja huomaamaton magneettilukko on kaappi- ja laatikkolukkojen seuraava sukupolvi. Magneettilukot kiinnitetään nopeasti ja helposti kaappien ja laatikoiden sisäpuolelle ilman työkaluja mukana toimitetulla kaksipuolisella teipillä. Lapsilukko on helppo avata mukana toimitetulla magneettiavaimella. Koska magneettilukkoa ei tarvitse ruuvata paikalleen, se ei jätä jälkiä tai vaurioita huonekaluihin. Ihanteellinen niille, jotka asuvat vuokrakiinteistössä eivätkä halua ruuvata kalusteisiin.

Tämä lapsiturvallinen magneettilukko sopii useimpiin laatikoihin ja kaappeihin, ja koska se asennetaan kalusteiden sisäpuolelle, se ei näy ulkopuolelta eikä herätä huomiota. Lukko on varustettu säpillä, jolla lukitustoiminto voidaan tilapäisesti poistaa käytöstä, jolloin lukon avaamiseen ei tarvitse käyttää avainta. Täydellinen silloin, kun lapset eivät ole paikalla ja sinun on voitava avata kaappi tai laatikko esteettä.

Magneettisten lapsilukkojen asentaminen
Magneettilukko koostuu kolmesta osasta: kiinnityslevystä, joka kiinnitetään kaapin/laatikon sisäpuolelle, takakappaleesta, joka kiinnitetään oven sisäpuolelle ja magneettiavaimesta. Varmista, että kiinnityspinnat on puhdistettu kunnolla liasta ja rasvasta, jotta kiinnitys toimii parhaiten. Aseta sitten lukitusosat paikalleen ja paina 30 sekunnin ajan. 

Anna teipin kovettua noin 24 tuntia asennuksen jälkeen, maksimaalisen tarttuvuuden saavuttamiseksi. Näkymätön magneettilukko avataan helposti pitämällä magneettiavainta kaapin ulkopuolta vasten. Lukko avautuu ja voit avata kaapin.