✓ Toimitus 2-4 päivää ✓ Turvallinen maksu

Vaijerilukko avaimella

  • EUR 14,90

Varastossa
Ilmainen toimitus yli 100€
Nopea toimitus
Turvalliset maksut - SVEA ja MobilePay
  • Turvallinen
  • Sopii sekä kaappeihin että laatikoihin
  • Nopea ja helppo asentaa
  • Avautuu helposti mukana toimitetulla avaimella
  • Ei jätä jälkiä
Monipuolinen ja lapsiturvallinen lukko kaappeihin ja laatikoihin teräsvaijerilla ja avaimella, joka estää uteliaita lapsia tai muita asiattomia henkilöitä avaamasta kaappia tai laatikkoa ja pääsemästä käsiksi niiden sisältöön.

Lukko on helppo ja nopea asentaa (mieluiten kulmien ympäri) haluttuun paikkaan mukana toimitetulla, vahvalla kaksipuolisella teipillä, joka kiinnittyy useimpiin ei-huokoisiin pintoihin. Ruuveja ei tarvita. Tarvitset mukana toimitetun avaimen lukituksen avaamiseen. 

Taivutettava vaijeri ja kaksipuolinen teippikiinnitys tekevät lukosta monikäyttöisen, ja tavallisten kaappien ja laatikoiden lisäksi se sopii erinomaisesti myös viininjäähdyttimiin, jääkaappeihin tai työpöydän laatikoihin, sillä se ei jätä jälkiä tai rumia reikiä irrotettaessa. Lukko ei sovellu lukoksi ikkunoihin tai oviin.

Värivaihtoehdot: Musta tai valkoinen.

Vaijerilukon käyttöohje
1. Aseta lukko haluamaasi paikkaan. Varmista, että pinta on hyvin puhdistettu ja että siinä ei ole likaa, jotta saat parhaan tuloksen. Varmista, että kiinnityslevyt on sijoitettu oikealle etäisyydelle siten, että kaappia tai laatikkoa ei voi avata haluttua enemmän.
2. Irrota kiinnityslevyjen suojamuovi ja paina levyjä pintaa vasten noin 20 sekunnin ajan.
3. Parhaan tarttuvuuden ja tuloksen saavuttamiseksi on suositeltavaa, että lukkoon ei kohdistu kuormitusta seuraavien tuntien aikana.
4. Käytä mukana toimitettua avainta vaijerilukon avaamiseen.
5. Kun olet valmis ja haluat lukita, aseta vaijeri takaisin lukituslevyyn.