✓ Toimitus 2-4 päivää ✓ Turvallinen maksu

Liukuoven lukko - Vaijeri - Tyyppihyväksytty

  • EUR 9,90
Varastossa
Ilmainen toimitus yli 100€
Nopea toimitus
Turvalliset maksut - SVEA ja MobilePay
  • Lapsiturvallinen ja tyyppihyväksytty vaijeri liukuoviin ja parvekeoviin.
  • Ehkäisee putoamisvammoja
  • Helppo käyttää
  • Valmistettu Ruotsissa

Tyyppihyväksytty lukitusvaijeri esimerkiksi liukuoviin, parvekeoviin, terassioviin tai sisäänpäin aukeaviin parioviin, joissa ei voida käyttää tavanomaisia tuuletushelaa. Vaijeri on valmistettu Ruotsissa, testattu ja tyyppihyväksytty 18 - 20§ 1994:847 BVL mukaisesti ja täyttää siten kaikki nämä vaatimukset. Vaijeria voidaan käyttää myös kallistumisenestosuojana vanhemmissa liesissä.

Liukuovilukko ruuvataan liukuoviin tai oveen tai karmiin, ja se sallii oven avaamisen enintään 10 cm verran. Vaijeri on varustettu lapsiturvallisella laitteella, joka on pieni valkoinen muovikappale, joka on työnnettävä auki sen avaamiseksi. Tämä tekee vaijerista erittäin lapsiturvallisen, mutta aikuisen on silti helppo avata se.

Voidaan käyttää yhdessä oviin tarkoitettujen puristussuojiemme kanssa.

Pituus: 22 cm
Takuu: Testattu ja tyyppihyväksytty 18 - 20§ 1994:847 BVL:n mukaisesti.
Materiaali: PVC-pinnoitettu teräsvaijeri, sinkityt silmukat ja teräskarabiinit. 

Asennusohjeet liuku-/parvekeoveen:
1. Aseta vaijeri molempiin liukuoviin tai oveen ja ovenkarmiin sellaiselle korkeudelle, että lapset eivät pääse siihen käsiksi. Varmista, että karabiinin pää on vähintään 4 cm korkeammalla kuin vaijerin toinen pää. Ruuvaa sitten molemmat päät alustaan.
2. Tarkista, että vaijeri on asennettu oikein työntämällä valkoinen muovikappale eteenpäin "lapsiturvalliseen asentoon" ja että rengas lukitsee karabiinin kunnolla. Kokeile avata ja sulkea muutaman kerran.