✓ Toimitus 2-4 päivää ✓ Turvallinen maksu

Matkapuhelimen pidike pyörään ja lastenvaunuihin

  • EUR 12,90
Varastossa
Ilmainen toimitus yli 100€
Nopea toimitus
Turvalliset maksut - SVEA ja MobilePay
  • Polkupyörään, lastenvaunuihin, mopoon ja potkulautaan.
  • Sopii useimpiin matkapuhelimiin
  • Helppo kiinnittää ohjaustankoon
  • Käännettävä

Pehmeästä silikonista valmistettu älykäs matkapuhelimen pidike, joka on helpp kiinnittää pyörän, mopon tai potkulaudan ohjaustankoon tai lastenvaunujen kahvaan. Joustavan matriaalinsa ansiosta puhelimen pidike sopii useimpiin matkapuhelimiin. Matkapuhelimen pidike on täydellinen, kun haluat käyttää puhelimesi GPS:ää tai pitää kätesi vapaana muita asioita varten. 

Joustava kiinnitys sopii sekä isoihin lastenvaunujen kahvoihin että kapeampiin polkupyörän ohjaustankoihin ja se mukautuu helposti ohjaustangon paksuuteen. Silikonipinta takaa, että matkapuhelimen pidike on tukevasti kiinni eikä luista edes epätasaisessa maastossa.

Matkapuhelimen pidike sopii useimmille normaalikokoisille puhelimille, joiden koko on 4-6,5 tuumaa. Puhelin on helppo pujottaa pidikkeen joustaviin kulmiin. Kulmat pitävät puhelimen tiukasti paikallaan ja puhelin lepää pehmeää, liukumatonta silikonilevyä vasten, jotta se ei luista pyöräillessäsi tai kävellessäsi. Pidike pujotetaan matkapuhelimen kulmien yli, joten se ei estä pääsyä lataus- ja kuulokeliitäntöihin. Kääntyy 360 astetta, joten voit valita pysty- tai vaakanäkymän.

Väri: Musta
Materiaali: Silikoni
Matkapuhelimen enimmäiskoko: 4-6,5 tuumaa