✓ Toimitus 2-4 päivää ✓ Turvallinen maksu

Pyörän valot LED Eteen/Taakse Ladattava

  • EUR 29,90
Varastossa
Ilmainen toimitus yli 100€
Nopea toimitus
Turvalliset maksut - SVEA ja MobilePay
  • Tehokkaat LED-pyörän valot
  • Vedenpitävä
  • Ladattava USB:n kautta
  • Useita valotiloja

Täydellinen valo kaikissa olosuhteissa
Varmista, että näet itse ja että muut tienkäyttäjät näkevät sinut selkeästi pimeässä pyöräillessäsi tämän tehokkaan, ladattavan pyörän valosarjan avulla. Valot ovat luonnollisesti vedenpitävät ja kestävät sekä lunta että kaatosadetta.

Kompakti, tehokas ja energiatehokas etuvalo
Etuvalo on kompaktisti muotoiltu, mutta siinä on erittäin tehokas ja energiatehokas Cree LED XM-L T6 -lamppu, joka tarjoaa hyvän näkökentän myös pimeimmissä paikoissa. Valossa on kolme valotilaa, joita voit helposti vaihdella (kaukovalot, lähivalot ja vilkkuvat valot). Kiinnike on käännettävissä 360°, ja vaossa on zoomaustoiminto, joten voit helposti suunnata valon juuri sinne, minne haluat.

Helppo asennus ilman työkaluja
Etuvalo on helppo kiinnittää polkupyörän ohjaustankoon mukana tulevalla kiinnikkeellä, joka on helppo ruuvata kiinni ilman työkaluja. Etuvalo voidaan myös helposti irrottaa kiinnikkeestä ja käyttää tavallisena taskulamppuna.

Takavalo kiinnitetään istuintolpan tai pyörän rungon ympärille mukana toimitetuilla joustavilla kumirenkailla. Kumirenkaiden joustavuuden ansiosta valo on helppo kiinnittää eri mittojen ympärille. Valossa on seitsemän erilaista valotilaa (kiinteä valo, nopea vilkkuminen, hidas vilkkuminen, hidas rasainen valo, nopea tasainen valo ja erittäin nopea tasainen valo).

USB-ladattavat akut ja pitkä käyttöaika
Pyörävalojen sisäänrakennetut akut voidaan ladata tietokoneen tavallisessa USB-portissa, varavirtalähteessä tai tavallisella matkapuhelinlaturilla. Valoissa on myös sisäänrakennettu pikalataustoiminto. Etuvalon akun teho on 1200 mAh. Toiminta-aika yhtä latausta kohden on noin 4-7 tuntia käytetystä valotilasta riippuen.

Tekniset tiedot:
Väri:
Musta
Materiaali: Alumiinimuovi
Akun kesto: 4-7 tuntia (riippuen käytetystä valotilasta)
Lataus: Micro USB
Valotilat: 3 etuvalaisimessa ja 7 takavalossa
Vesitiivis: Kyllä
Mitat (etuvalo), K x L x S: 9,5 x 7,5 x 8,5 cm
Mitat (takavalo), K x L: 7,5 x 3 cm

Pakkaus sisältää: Etuvalon, takavalon, 2 kpl Micro USB-latauskaapeleita, paristot, kiinnikkeen pyörän ohjaustankoon.