✓ Toimitus 2-4 päivää ✓ Turvallinen maksu

Pyörän valot LED Eteen/Taakse Ladattava USB

  • EUR 24,90

Loppu varastosta

Ilmainen toimitus yli 100€
Nopea toimitus
Turvalliset maksut - SVEA ja MobilePay
  • Tehokkaat LED-polkupyöränvalot
  • Vedenpitävä
  • Power bank -toiminto
  • Ladattava USB-liitännän kautta
  • Useita valaistustiloja

Täydellinen setti tehokkaita LED-polkupyöränvaloja sekä etu- että takaosaan, jotka tarjoavat hyvän näkyvyyden ja tekevät sinut näkyväksi muille tienkäyttäjille. Valot ovat vedenpitäviä ja kestävät sekä lumen että rankan sateen. Niiden kevyt muotoilu tekee niistä myös helppokäyttöisiä kuljettaa taskussa tai laukussa, kun niitä ei käytetä.

Tehokas etuvalo, jossa on useita valaistustiloja ja power bank -toiminto
Etuvalossa on kolme tehokasta ja energiatehokasta LED-diodia, jotka tarjoavat hyvän näkökentän jopa pimeimmissä paikoissa. Kolmen sisäänrakennetun valaistustilan (kirkas valo, himmeä valo ja vilkkuva) ansiosta voit helposti valita haluamasi valaistuksen hetkeen sopivaksi yhdellä napin painalluksella. Polkupyöränvalo kiinnittyy helposti ohjaustankoon mukana toimitetulla kiinnikkeellä, joka kiinnitetään luotettavasti sisäänrakennetulla pikalukituksella.

Etuvalon voi helposti irrottaa kiinnikkeestä ja käyttää esimerkiksi taskulamppuna. Tehokkaan sisäänrakennetun akun ja USB-portin ansiosta valoa voi käyttää myös power bank -laitteena hätälataukseen matkapuhelimelle tai muille laitteille liikkeellä ollessa.

Helppo asentaa takaosaan
Takaosaan kiinnitetään mukana toimitetulla kumisella kiinnikkeellä istuinputken tai pyörän rungon ympärille. Valossa on neljä erilaista valaistustilaa valittavaksi (jatkuva valo, nopea vilkkuminen, hidas vilkkuminen, vilkkuminen).

Ladattavat akut pitkällä käyttöajalla
Polkupyöränvalojen sisäänrakennetut akut voidaan ladata micro USB:n kautta (sisältyvä kaapeli) ja ne voidaan helposti liittää tietokoneen, virtapankin tai tavallisen matkapuhelimen laturin USB-porttiin. Valoissa on nopea lataus, joten sinun ei tarvitse odottaa liian kauan.

Tekniset tiedot:
Väri: Musta
Materiaali: Kestävä ABS-muovi
Lataus: Micro USB (kaapeli sisältyy)
Valaistustilat: 3 etuvalossa ja 4 takaosavalossa
Vedenpitävä: Kyllä
Mitat (etuvalo), K x L x S: 11 x 4,5 x 2,5 cm
Mitat (takaosavalo), K x L x S: 6,5 x 3 x 2 cm

Pakkaus sisältää: Etuvalo, takaosavalo, 2 micro USB -latauskaapelia, kiinnikkeet