✓ Toimitus 2-4 päivää ✓ Turvallinen maksu

Pyörän valot LED Eteen/Taakse Ladattava

  • EUR 22,90
Varastossa
Ilmainen toimitus yli 100€
Nopea toimitus
Turvalliset maksut - SVEA ja MobilePay
  • Tehokkaat LED-pyörän valot
  • Vesitiivis (IPX-6-luokitus)
  • Ladattava USB:n kautta
  • Useita valotiloja

Täydellinen valo kaikissa olosuhteissa
Täydellinen sarja tehokkaita LED-polkupyörän valoja, sekä eteen että taakse, jotka luovat hyvän näkyvyyden ja tekevät sinut näkyväksi muille tienkäyttäjille. Valot ovat luonnollisesti vedenpitävät (IPX-6-luokitus) ja kestävät sekä lunta että kaatosadetta. Valojen keveyden ansiosta niitä on myös helppo kuljettaa taskussa tai laukussa, kun niitä ei käytetä.

Tehokas etuvalo, jossa on useita valotiloja
Kompaktista koostaan huolimatta etuvalaisimessa on tehokas ja energiatehokas LED-lamppu, joka tarjoaa hyvän näkökentän myös pimeimmissä paikoissa. Kolmen sisäänrakennetun valotilan (Täysvalo, puolivalo, ja vilkkuva) avulla voit yksinkertaisella napin painalluksella helposti valita haluamasi valon hetkeen sopivaksi. Polkupyörän valo on helppo kiinnittää polkupyörän ohjaustankoon mukana tulevalla kiinnikkeellä, joka on helppo kiristää joustavalla kumihihnalla. Hihnassa on useita reikiä, jotta se sopii erikokoisille ohjaustangoille, ja kumipinta pitää kiinnikkeen tukevasti paikallaan myös epätasaisessa maastossa ajaessa. Valaisimen kiinnike on käännettävissä 360°, joten voit helposti suunnata valon juuri sinne, minne haluat.

Helposti asennettava takavalo
Takavalo kiinnitetään istuintolpan tai polkupyörän rungon ympärille mukana toimitetuilla joustavilla kumirenkailla. Valaisimessa on neljä erilaista valotilaa (kiinteä valo, nopea vilkkuva valo, hidas vilkkuva valo, tasainen valo).

Pitkäkestoiset ladattavat akut
Pyörävalojen sisäänrakennetut akut ovat ladattavissa mikro-USB:llä (kaapeli sisältyy toimitukseen), ja ne on helppo liittää tietokoneen USB-porttiin, varavirtalähteeseen tai tavalliseen matkapuhelinlaturiin. Valoissa on pikalataustoiminto, joten sinun ei tarvitse odottaa niin kauan. Etuvalon akun teho on 1100 mAh. Toiminta-aika yhtä latausta kohden on noin 12 tuntia riippuen käytetystä valotilasta.

Tekniset tiedot:
Väri:
Musta
Materiaali: Kestävä ABS-muovi
Akun kesto: 12 tuntia
Lataus: Micro USB (kaapeli sisältyy toimitukseen)
Valotilat: 3 etuvalaisimessa ja 7 takavalaisimessa
Vesitiivis: Kyllä (IPX-6-luokitus)
Mitat (etuvalaisin), K x L x S: 5 x 6,5 x 3 cm
Mitat (takavalo), K x L: 7,5 x 3 cm
Paino (etuvalo): 28 g
Paino (takavalo): 13 g

Pakkaus sisältää: Etuvalon, takavalon, 2 kpl Micro USB-latauskaapeleita, paristot, kiinnikkeen pyörän ohjaustankoon.