✓ Toimitus 2-4 päivää ✓ Turvallinen maksu

Ryöstöhälytin LED-taskulampulla

  • EUR 11,90

Loppu varastosta

Ilmainen toimitus yli 100€
Nopea toimitus
Turvalliset maksut - SVEA ja MobilePay
  • Voimakas sireeni, joka kuuluu pitkälle.
  • Sisäänrakennettu taskulamppu
  • Voidaan kiinnittää avainrenkaaseen

Kompakti ja tehokas ryöstöhälytin, jossa on sisäänrakennettu vahva LED-taskulamppu. Ryöstöhälytin säikäyttää hyökkääjän ja herättää muiden huomion. Kompakti muotoilu, joka mahtuu helposti taskuun ja on helppo kiinnittää avaimenperään, jotta se on aina mukana. Täydellinen mukaan otettavaksi iltakävelylle, metsäkävelylle tai milloin tahansa, kun haluat tuntea olosi erityisen turvalliseksi.

Aktivoi hälytys vetämällä sokka ulos avainrenkaalla, jolloin ryöstöhälytin antaa erittäin kovan sireenin (noin 100 dB). Kätevää sisäänrakennettua LED-taskulamppua voi käyttää esimerkiksi pimeiden käytävien läpi kulkiessa tai taskulamppuna iltakävelyllä. Paina ja pidä painettuna ryöstöhälyttimen keskellä olevaa painiketta sytyttääksesi valon.

Ryöstöhälytin sopii täydellisesti otettavaksi mukaan juoksulenkille, matkalle, iltakävelyille, festivaaleille ja muuhun, ja se sopii kaikenikäisille.

Toimii 3 kpl nappiparistoja (sisältyy)

Näin ryöstöhälytin toimii
Aktivoi hälytys vetämällä sokka ulos. Tämän jälkeen hälytys antaa erittäin kovan sireeniäänen, kunnes sokka laitetaan takaisin. Kun haluat käyttää sisäänrakennettua taskulamppua, paina ja pidä painiketta painettuna. Huomaa, että turvahälytin lähettää erittäin voimakkaan signaalin, joten älä pidä sitä liian lähellä korviasi.