✓ Toimitus 2-4 päivää ✓ Turvallinen maksu

Radio käsikammella ja aurinkopaneelilla

  • EUR 39,90
Varastossa
Ilmainen toimitus yli 100€
Nopea toimitus
Turvalliset maksut - SVEA ja MobilePay
  • Ladattavissa kampikammella, aurinkokennolla tai USB:llä
  • Sisäänrakennettu LED-taskulamppu
  • Radio FM/AM-taajuuksilla
  • Sisäänrakennettu virtapankki - mahdollisuus ladata matkapuhelintasi
  • Välttämätön varuste hätävarusteisiin - tulisi sisällyttää jokaisen hätävalmiuteen

Älä missaa tärkeitä uutisia hätätilanteessa! Käsikampiradion avulla sinulla on aina mahdollisuus kuunnella radiota ja käyttää toimivaa taskulamppua. Käsikammiradio ladataan helposti integroidun kampidynamon kautta, USB-liitännällä seinäpistokkeeseen tai auringon avulla sisäänrakennetun aurinkokennon kautta.

Hätäradio vastaanottaa lähetyksiä FM- ja AM-taajuuksilta ja siinä on ulosvedettävä antenni paremman vastaanoton saamiseksi. Radio on säädettävä manuaalisesti, ja taajuus näkyy analogisesti näytöllä, kun äänenvoimakkuus säädetään samalla tavalla. Sisäänrakennettu taskulamppu on kirkas kolmella LED-valolla, jotka tarjoavat laajan valon leviämisen ja ne kytkeytyvät päälle ja pois päältä napista radion yläosassa.

Käsikampiradio on täydellinen pitää kotona sähkökatkoksen aikana tai kun kriisi on todellisuutta. Radio on kompakti ja sopii täydellisesti taskuun kannettavaksi.

Hätäradio retkeilyyn tai kotiin
Käsikampiradio on täydellinen pakattavaksi reppuusi vuoristovaellukselle, veneeseen tai kesämökille, jossa sinulla ei ole pääsyä virtapistokkeeseen. Paristokäyttöinen radio sopii myös lisättäväksi hätävarusteisiisi tai prepper-laatikkoon. Käsikampiradio auttaa sinua saamaan tärkeitä tietoja kriisin aikana.

Käsikäyttöisellä radiolla on myös älykäs SOS-hälytystoiminto, jonka voit käynnistää pitämällä lampun painiketta alhaalla ja sammuttaa napsauttamalla painiketta uudelleen.

Lataa manuaalisesti, aurinkokennolla tai seinäpistorasiasta
Kammalla voit ladata akun manuaalisesti. Yhden minuutin kampaus tarjoaa noin 5-8 minuuttia radiokuuntelua keskimääräisellä äänenvoimakkuudella. Suuntaamalla aurinkopaneelin aurinkoon voit myös ylläpitää akun latausta niin kauan kuin sinulla on pääsyä auringonvaloon, ja USB-liitännän avulla voit ladata käsikampiradion tavallisesta seinäpistorasiasta tai tietokoneesta.

Sisäänrakennettu virtapankki
Käsikampiradiossa on USB-portti ja 2000 mAh:n akku, joka on riittävän tehokas hätätilanteen aikana matkapuhelimesi tai muiden mobiililaitteiden lataamiseen liikkeellä ollessasi.

Tekniset tiedot:
Mitat: 12,8 x 6 x 4,5 cm
Paino: 200 g
Lämpötila-alue: -10℃ - +60℃
Radiotaajuudet: FM / AM
Akun kapasiteetti: 2000 mAh
Aurinkopaneeli: 0,2 W
Taskulamppu: LED 1 W
USB-portti: USB-A / Micro-USB