✓ Toimitus 2-4 päivää ✓ Turvallinen maksu

Vyöleikkuri & ikkunavasara - Useita värejä

  • EUR 13,90

Varastossa
Ilmainen toimitus yli 100€
Nopea toimitus
Turvalliset maksut - SVEA ja MobilePay

Yhdistetty turvavyöleikkuri ja ikkunansärjin, joka voi pelastaa ihmishenkiä! Onnettomuuden sattuessa pääset nopeasti ulos autosta. Sisäänrakennetulla turvavyöleikkurilla voit katkaista juuttuneet turvavyöt ja ikkunansärkimellä voit rikkoa sivu- tai takaikkunan.

Voidaan helposti kiinnittää avaimenperään yhdessä auton avainten kanssa, joten se on aina käden ulottuvilla autossasi. Työkalu on käyttövalmis ja se voidaan tarvittaessa helposti irrottaa avainrenkaasta. Voidaan käyttää useita kertoja.

Täydellinen lahja perheelle! Saatavana useissa eri väreissä, joten jokainen voi löytää oman suosikkinsa.

  • Hengenpelastaja
  • Pieni ja kevyt rakenne
  • Uudelleenkäytettävä
  • Voidaan kiinnittää helposti avaimenperään 

Ohjeet
Vedä turvavyöleikkuri pois avainrenkaasta, jolloin sisäänrakennettu turvavyöveitsi tulee esiin ja voit helposti leikata turvavyön. Paina sitten pyöreä pää sivuikkunan yhtä kulmaa vasten. Sisäänrakennettu jousi vapauttaa karkaistua terästä olevan kärjen, joka rikkoo auton ikkunan.

Ikkunansärkimen jousi kiristyy automaattisesti, joten sitä voidaan käyttää useita kertoja.

HUOMAUTUS: Soveltuu karkaistulle lasille, jota on useimmissa sivuikkunoissa. Ei sovellu laminoidulle lasille. Tarkista siis, minkä tyyppistä lasia ikkunoissa on. Etsi sivuikkunoista sana "Tempered Glass", niin tiedät, että se on oikeanlainen.