✓ Toimitus 2-4 päivää ✓ Turvallinen maksu

Lämpökynä hyönteisten puremia vastaan

  • EUR 19,90
Varastossa
Ilmainen toimitus yli 100€
Nopea toimitus
Turvalliset maksut - SVEA ja MobilePay
  • Lievittää sekä kutinaa että turvotusta
  • Helppo käyttää ja kätevä ottaa mukaan
  • Kemikaaliton käsittely
  • Uudelleenkäytettävät

Hyttysen ja hyönteisten puremilla on taipumus olla sekä kutiava että aiheuttaa turvotusta. BiteHelper lämpökynä voi kuitenkin auttaa lievittämään hyttysen ja hyönteisten puremien aiheuttamaa kutinaa, ihoärsytystä ja turvotusta. Lämpökynä tuottaa keskittynyttä lämpöä ja pieniä värähtelyjä, jotka nopeuttavat kehon paranemisprosessia, ja kemikaalittoman hoidon ansiosta sitä voivat käyttää niin nuoret kuin vanhatkin.

Helppokäyttöinen
Lämpökynä on varustettu keraamisella pikalämmityslevyllä, joka käyttää erityistä lämpöpulssitekniikkaa pienten lämpöpulssien lähettämiseen infektoituneelle ihoalueelle. Hoito lisää verenkiertoa paikallisesti alueella, mikä auttaa neutraloimaan hyttysen syljessä olevan antikoagulantin, joka aiheuttaa kutinaa.

Aseta lämpökynän keraaminen levy vaurioituneelle alueelle ja käynnistä hoito painamalla ON-painiketta. Pidä BiteHelperiä vaikutusalueella enintään 40 sekunnin ajan jokaisen käyttökerran aikana. Jos lämpö aiheuttaa epämukavuutta, poista BiteHelper välittömästi kyseiseltä alueelta.

Jos kutina jatkuu ensimmäisen käsittelyn jälkeen, toimenpide voidaan toistaa, mutta odota vähintään 2 minuuttia jokaisen käsittelyn välillä ja anna ihon jäähtyä.

Helppo ottaa mukaan
Lämpökynän kompaktin muodon ansiosta se on helppo kuljettaa laukussa aina mukana, olitpa sitten matkoilla tai liikkeellä ollessasi.

BiteHelper on tehokkain, jos hoidat pureman välittömästi puremisen jälkeen, tai noin 60 minuutin kuluessa piston saamisesta. Joissakin tapauksissa helpotusta voidaan saavuttaa jopa kutinan alkamisen jälkeen. Lämpökynää saa käyttää enintään 5 kertaa tunnissa samaan kohtaan.

Lämpökynän vaikutus voi vaihdella henkilöittäin. Lämpökynää eivät saa käyttää diabeetikot tai muut henkilöt, joilla on herkkä iho. Ei saa käyttää akuutisti tai kroonisesti vaurioituneelle iholle.

Mitat: 15 x 10 x 10cm
Paristo: 
1 kpl AA-paristoja