✓ Toimitus 2-4 päivää ✓ Turvallinen maksu

Koodilukolla varustettu avainkaappi

  • EUR 39,90
Varastossa
Ilmainen toimitus yli 100€
Nopea toimitus
Turvalliset maksut - SVEA ja MobilePay
  • Nelinumeroinen koodilukko
  • Turvallinen säilytys
  • Kestävä säänkestävä kotelo
  • Täydellinen mökille, autotalliin jne.

Tukeva avainkaappi, jossa on nelinumeroinen mekaaninen koodilukko esim. talon, loma-asunnon, auton, veneen tai polkupyörän lisäavaimen turvalliseen säilytykseen. Avainkotelo on helppo ruuvata seinään, ja sitä voidaan käyttää sekä sisällä että ulkona.

Vara-avainta ei tarvitse piilottaa kukkaruukun tai kynnysmattojen alle. Avainpiilon avulla voit helposti antaa vieraille, naapureille, työtekijöille, ystäville tai sukulaisille pääsyn avaimiin, kun et itse pääse luovuttamaan niitä. Kätevä myös ylimääräisten avainten säilyttämiseen, kun lukitset itsesi vahingossa ulos tai unohdat avaimesi jonnekin.

Kestävä rakenne
Avainkotelo on valmistettu materiaaleista, jotka kestävät useimmat sääolosuhteet. Avainpiilo on helppo ja turvallinen kiinnittää seinään neljällä ruuvilla sisäpuolelta.

Nelinumeroinen koodilukko
Avainkaapin ovi on varustettu nelinumeroisella yhdistelmälukolla, joka pitää sisällön turvassa. Koodi on vapaavalintainen, ja sitä voidaan muuttaa niin usein kuin haluat. Koodilukko voidaan piilottaa liukukannen taakse, joka suojaa säältä.

Korkeus: 12 cm
Leveys9 cm
Syvyys: 4,2 cm
Väri: Harmaa ja musta
Lukkotyyppi: Mekaaninen yhdistelmälukko