✓ Toimitus 2-4 päivää ✓ Turvallinen maksu

LED-valonheitin liiketunnistimella ja aurinkopaneelilla

Kolmen osan ulkokäyttöön tarkoitettu LED-valonheitin liiketunnistimella

  • EUR 44,90

Loppu varastosta

Ilmainen toimitus yli 100€
Nopea toimitus
Turvalliset maksut - SVEA ja MobilePay
  • Tehokkaat ja energiatehokkaat LED-lamput tarjoavat erinomaista valaistusta
  • Erillinen tehokas aurinkopaneeli
  • Kytkeytyy automaattisesti päälle liikkeen havaitsemisen yhteydessä (PIR-tunnistin)
  • Säädettävä kiinnitysteline
  • Kaukosäädin ja 3 toimintatilaa
  • Ideaali ulkoiseen turvavalaisimeen

Valaise helposti autotallisi ajoa, puutarhaasi ja paljon muuta tällä tehokkaalla kolmen osan LED-valonheitin. Tämä LED-valonheitin on varustettu sekä liiketunnistimella että aurinkopaneeleilla, mikä tekee siitä toimivan myös silloin, kun sähköön on rajoitettu pääsy. Sisäänrakennettu liiketunnistin reagoi läheisten liikkeisiin ja käynnistää tulvavalon automaattisesti.

Valaisimen runko on jaettu kolmeen osaan ja se koostuu yhteensä 171 tehokkaasta LED-lampusta, jotka valaisevat yhdessä jopa pimeimmätkin alueet. Jokainen kolmesta valaisinosasta on säädettävissä erikseen sekä vaaka- että pystysuunnassa, jotta voit ohjata valoa haluamaasi suuntaan. Tämä lamppu sopii täydellisesti asennettavaksi esimerkiksi autotallinoven yläpuolelle, lähelle varastoa, patiolle, taakse tai mihin tahansa paikkaan, jossa haluat nopeasti ja helposti lisävalaistusta ilman monimutkaista asennusta tai johdotusta.

Lamppu toimitetaan kaukosäätimen kanssa, joka mahdollistaa sen helpon ohjaamisen etäältä. Kaukosäätimellä voit helposti vaihtaa kolmen eri toimintatilan välillä.

Tunne Turvallisuutta
Lamppu, joka syttyy täydellisessä pimeydessä, voi olla odottamattoman rauhoittava samalla kun se myös estää mahdollisia murtautujia. Tässä ulkokäyttöön tarkoitetussa lampussa on sisäänrakennettu liiketunnistin ja se syttyy automaattisesti havaitessaan liikettä lähistöllä.

Tämä tekee lampusta erinomaisen turvavalaisimen esimerkiksi autotallin pihalle tai puutarhaan, tarjoten mielenrauhaa perheelle lähtiessä aamulla ja palatessa pimeän laskeuduttua illalla. Lamppu myös ilmoittaa sinulle ulkopuolisista vierailijoista.

Tehokas LED-tekniikka
Valonheitin on kolme valaisinosaa, joissa on yhteensä 171 tehokasta ja energiatehokasta LED-lamppua, jotka valaisevat yhdessä jopa pimeimmätkin alueet. Jokaisen valaisinosan asentoa voi helposti säätää sekä vaaka- että pystysuunnassa, jotta voit aina ohjata valon haluamaasi suuntaan.

Lampussa on sisäänrakennettu hämärätunnistin, joka havaitsee ympäristön valon tason ja varmistaa, että lamppu syttyy vain pimeän aikana. Liiketunnistin reagoi liikkeisiin 8 metrin etäisyydeltä ja sytyttää automaattisesti valonheitin määräajaksi.

Kolme Valaistustilaa ja Kaukosäädin
Lamppua on helppo ohjata mukana toimitettavan kaukosäätimen avulla. Voit helposti valita lamppuun kolme sisäänrakennettua toimintatilaa: 1. Lamppu loistaa 100 % teholla ja sammuu 20 sekunnin kuluttua, jos liikettä ei havaita. 2. Lamppu loistaa jatkuvasti 10 % maksimiteholla ja kun liikettä havaitaan, se syttyy 100 % teholla. 3. Lamppu pysyy jatkuvasti päällä 30 % maksimiteholla.

Helppo Asentaa
Valonheitin voidaan asentaa helposti paikalleen ilman sähkömiestä. Paristojen ja aurinkopaneelin ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia sähköpistokkeista tai pitkistä jatkojohtoista. Tämä antaa sinulle suuren joustavuuden ja mahdollisuuden sijoittaa lamppu talosi ja puutarhasi ympärille, missä haluat ylimääräistä valaistusta.

Aurinkopaneeli on erotettu tulvavalosta 3 metrin pituisella kaapelilla, mikä antaa laajemmat mahdollisuudet aurinkopaneelin sijoittamiseen valonoton optimoimiseksi – ilman lampun aseman heikkenemistä.

Vedenpitävän rakenteensa ansiosta voit olla varma, että lamppu toimii kaikissa sääolosuhteissa. Kolmen valaisinosan kulmaa voi säätää sekä pysty- että vaakasuunnassa, joten voit helposti mukauttaa valaistusta sen mukaan, minne olet asentanut lampun.

Tekniset tiedot
Aurinkopaneeli: 5,5 V 1,8 W
Latausaika: Noin 6 tuntia
Akun kesto: Kevät/Kesä 8-10 tuntia, Syksy/Talvi 6-8 tuntia
PIR-tunnistimen havaitsemiskulma: 120°
Maksimikirkkaus: 6000 lm
Akun kapasiteetti: Litium 2400 mAh (2x1200 mAh)
Käyttöikä: 35000 tuntia LED
Kaapelin pituus: 3 m
Mitat: 28 x 9 x 10,5 cm
Paino: 480 grammaa

--->