✓ Toimitus 2-4 päivää ✓ Turvallinen maksu

Lastenvaunujen mukiteline

Mukiteline yleismallisella kiinnityksellä

  • EUR 13,90
Varastossa
Ilmainen toimitus yli 100€
Nopea toimitus
Turvalliset maksut - SVEA ja MobilePay
  • Yleismallinen kiinnitys, joka sopii useimpiin lastenvaunuihin
  • Säädettävä koko erilaisten muki/pullojen käyttöön
  • Voidaan kiinnittää kahvan sivuun tai päälle

Joillakin päivillä pienen lapsen vanhempana tarvitsee ylimääräisen kofeiinipiristeen, ja se on hyvin tiedossa! Tällä käytännöllisellä mukitelineellä voit aina pitää juoman itsellesi tai lapsellesi helposti ulottuvilla lastenvaunujen kanssa. Mukiteline sopii yhtä hyvin käytettäväksi vauvan pullojen, vesipullojen, kahvimukien tai minkä tahansa muun juoman kanssa, jonka haluat ottaa mukaasi kävelylle.

Tässä lastenvaunujen mukitelineessä on venyvät sivut, jotka mukautuvat mukin/pullon kokoon estäen sen heilumisen tai kaatumisen.

Mukitelineessä on yleismallinen nopeakiinnitys, joka voidaan helposti kiinnittää lastenvaunujesi kahvaan. Kiinnityksen kokoa voidaan säätää sopivaksi kahvaasi. Mukiteline voidaan irrottaa kiinnityksestä, jotta lastenvaunut saa taitettua ja varastoituua helposti.

Voit kiinnittää mukitelineen joko kahvan sivuun tai päälle, mieltymyksesi mukaan, jolloin kätesi jäävät vapaiksi muihin tehtäviin.

Mukiteline sopii useimpiin markkinoilla oleviin lastenvaunumerkkeihin, mukaan lukien Bugaboo, Cybex, Britax, Emmaljunga, Joolz, Stokke ja monet muut.

Materiaali: ABS-muovi
Mitat: 10 x 8 cm
Väri: Musta