✓ Toimitus 2-4 päivää ✓ Turvallinen maksu

Stroller Organizer (Deluxe)

Käytännöllinen säilytyspussi lastenvaunukävelyille

  • EUR 22,90

Varastossa
Ilmainen toimitus yli 100€
Nopea toimitus
Turvalliset maksut - SVEA ja MobilePay
  • Käytännöllinen säilytyspussi lastenvaunukävelyille
  • Osastot kaikelle pulloista vaippoihin ja leluihin
  • Säädettävät tarrakiinnittimet lastenvaunukahvalle
  • Mukana pieni irrotettava lompakko

Käytännöllinen ja kätevä säilytyspussi lastenvaunuihisi. Tämä järjestäjä on erinomainen lisävaruste lastenvaunuillesi, erityisesti ensimmäisten kuukausien jälkeen, kun aloitat enemmän kävelyitä. Haluat ehkä tavoittaa tutin hieman nopeammin tai välttää koko vaippakassin pakkaamisen, jos olet vain menossa nopeasti ostoksille. Tietysti tarvitset myös paikan termospullollesi kävelylle.

Tämä lastenvaunujen järjestäjä yhdistää laadun käytännölliseen ja tilavaan säilytykseen. Siihen mahtuvat kaikki tarpeelliset: vaipat, vaihtovaatteet, essut, tutti(t), tuttinauhat, voide, muutama välipala, kosteuspyyhkeet ja jopa lusikka. Sivutaskuissa on myös tilaa kahdelle vauvanpullolle/hoikalle termospullolle.

Järjestäjä on valmistettu kestävästä polyesteristä, mikä tekee siitä kestävän monille lastenvaunuseikkailuille. Siinä on säädettävät tarranauhat kummallakin puolella, jotka kiinnittyvät helposti lastenvaunun kahvaan, sopien useimpiin markkinoilla oleviin lastenvaunumalleihin, mukaan lukien Bugaboo, Thule, Britax, Cybex, Baby Jogger, Emmaljunga ja moniin muihin.

Mukana tulee pieni irrotettava lompakko, joka voidaan erottaa säilytyspussista. Lompakko sopii täydellisesti pienten esineiden, kuten lompakon ja matkapuhelimen, säilyttämiseen.

Valitse väri harmaa melange tai musta.

Koko (P x K x L): 30x17x10 cm
Väri: harmaa melange tai musta