✓ Toimitus 2-4 päivää ✓ Turvallinen maksu

Yövalo kissan muodossa

  • EUR 29,90
Varastossa
Ilmainen toimitus yli 100€
Nopea toimitus
Turvalliset maksut - SVEA ja MobilePay
  • Ihanan näköinen yövalo, suunniteltu kissan muotoon 
  • Tuottaa miellyttävää valoa, joka rauhoittaa lasta 
  • Valittavana 16 eri väriä ja 9 kirkkaustasoa 
  • Ladattava USB:n kautta

Söpö yövalo pienen kissan muodossa, joka tarjoaa miellyttävää ja lämpimän sävyistä valoa, joka rauhoittaa lasta nukkumaan mennessä. Yhteensä 16 sisäänrakennetulla värillä ja 9 eri kirkkaustasolla voit helposti säätää valoa tarpeidesi mukaan. Korkeimmalla kirkkaustasolla se riittää lukemaan iltasatua ja alempien tasojen avulla sitä voi käyttää yövalona herättämättä lasta.

Turvallinen lapsille 
Yövalo on valmistettu pehmeästä silikonista ja siinä on pyöristetyt ja pehmeät reunat, jotka eivät vahingoita lasta. Pehmeä silikonimateriaali tekee lampusta kestävän ja iskuja kestävän. Jos lamppu putoaa lattialle tai altistuu muille tärähdyksille, se vaihtaa väriä.

Ohjataan kaukosäätimellä 
Yövalon väriä ja kirkkautta ohjataan kaukosäätimellä. Ihanteellinen niin, että aikuisena voit sammuttaa tai vaihtaa lampun valotilaa ilman, että herätät lapsen mennessäsi huoneeseen. LED-yövalo toimii mukana toimitetulla akulla eikä kuumene.

Yövalon edut 
Laittamalla yövalo lapsen huoneeseen illalla, lapsi tuntee olonsa turvalliseksi tietäessään, ettei huone ole pimeä, eikä siksi tarvitse pelätä mitään sängyn alla vaanivaa. Yövalo tuottaa miellyttävää himmeää valoa, joka ei ole häiritsevää.

Koko: 15x11x11 cm
Virtalähde: 1200 mAh litiumakku
Paino: 200 g