✓ Toimitus 2-4 päivää ✓ Turvallinen maksu

Pitolenkit auton renkaisiin (10 kpl)

Auttaa pääsemään liikkumaan kun olet jumissa

  • EUR 22,90
Varastossa
Ilmainen toimitus yli 100€
Nopea toimitus
Turvalliset maksut - SVEA ja MobilePay
  • Auttaa pääsemään liikkumaan kun olet jumissa
  • Helppo asentaa
  • Aina kätevä olla autossa hätätilanteessa

Praktiset ja helppoasenteiset nastat autonrenkaisiin tarjoavat väliaikaista parempaa pitoa liukkailla pinnoilla, jäällä, lumessa tai mudassa ja auttavat sinua pääsemään liikkeelle kun olet jumissa. Renkaan nastat ovat käteviä pitää autossa, jotta sinulla on ne aina lähellä hätätilanteessa.

Nastat kiinnitetään ajaville pyörille, viisi kummallekin pyörälle. Leikkaa päät asennuksen jälkeen. Käytä vain matalissa nopeuksissa. Valmistettu nailonista.

Keskittämällä auton painon pienelle alueelle, pyörän nastat auttavat nostamaan auton maasta ja työntämään sinut eteenpäin meloen. Kun nastat on kiinnitetty renkaisiin, ne auttavat sinua pääsemään turvalliselle maalle. Nastat sijoitetaan ajaville pyörille, ja voit peruuttaa ja ajaa eteenpäin nastat asennettuina. Valitse lyhin reitti turvalliselle maalle ja pyri pitämään pyörät mahdollisimman suorina. Pyörän nastat on mitoitettu enintään 8–10 km/h:n nopeuteen.

Varmista, että vanteissa on riittävän suuret reiät, joihin voit pujottaa turvahihnan, ja että pyörä voi pyöriä vapaasti myös kääntyessäsi. Turvavyö on erityisen pitkä sopiakseen myös leveämpiin renkaisiin.

Ajaminen pitolenkit auton renkaisiin nastoilla
Anna hieman kaasua pyörille, jotta tunnet nastojen tarttuvan maahan. Anna hieman enemmän kaasua varovasti, jotta auto voi liikkua, ja ylläpidä sitten samaa nopeutta kunnes saavut vakaalle maalle. Vältä liiallista kaasun antoa, jotta pyörät eivät luista.
- Valitse lyhin reitti turvalliselle maalle. Voit peruuttaa ja ajaa eteenpäin.
- Jos pyörän nastat tuntuvat löysiltä, pysähdy välittömästi ja kiristä ne.
- Älä koskaan aja yli 10 km/h
- Pyri ajamaan mahdollisimman suoraan
- Tärkeää! Pidä pyörät mahdollisimman suorana.
- Pyörän nastat eivät ole tarkoitettu pitkille matkoille. Kun pääset liikkeelle ja olet vakaalla maalla, poista nastat renkaista.

Tekniset tiedot:
Pituus: 95 cm
Leveys: 12 mm
Määrä: 10 kpl
Materiaali: Nailon