✓ Toimitus 2-4 päivää ✓ Turvallinen maksu

Avainkotelo Oxford kangas

  • EUR 12,90
Varastossa
Ilmainen toimitus yli 100€
Nopea toimitus
Turvalliset maksut - SVEA ja MobilePay
  • Signaalin estävä kotelo auton avaimelle
  • Yksinkertainen ja kätevä koko, jonka voi kiinnittää vyöhön tai säilyttää taskussa tai laukussa.
  • Kestävä Oxford-kangas takaa parhaan mahdollisen suojan.
  • Suljetaan helposti tarranauhalla
  • Suojaa ja estää RFID-, GPS-, Bluetooth- ja Wifi-signaalit.

Tyylikäs autonavaimen suojakotelo kestävästä Oxford-kankaasta, joka suojaa tehokkaasti keyless toiminnolla varustettuja auton avaimia, kauko-ohjattavia auton avaimia tai sähköisiä ajoportteja niiden lähettämän radiosignaalin kaappamiselta.

Autovarkaudet ja murtovarkaudet lisääntyvät jatkuvasti varkaiden menetelmien kehittyessä. Monet nykypäivän auton, kodin ja toimiston avaimet ovat niin kutsuttuja keyless-avaimia ja varustettu RFID-sirulla, joka helpottaa ja sujuvoittaa avaamista ja lukitsemista. Vaikka lähetetyt tiedot olisivat salattuja, on suuri riski, että asiattomat henkilöt pääsevät niihin käsiksi yksinkertaisesti skannaamalla radiosignaalia langattomasti.

Monet nykyisistä automurroista ja -varkauksista tapahtuvat juuri siksi, että varkaat lukevat luvattomasti radiosignaalin, jonka auton avaimet lähettävät, kun esimerkiksi lukitset autosi tai avaat ja suljet sähköisen ajoportin. Pelottavaa tässä on se, että tämä tapahtuu tietämättäsi ja varkaat voivat avata autosi lukituksen kun et ole paikalla.

Tämän auton avaimille tarkoitetun kotelon avulla voit helposti ja tehokkaasti estää tämäntyyppisen riskin. Kotelo on valmistettu kestävästä Oxford-kankaasta, ja varustettu materiaalilla, joka suojaa avaimia lukemiselta. Työnnä vain avain taaimmaiseen lokeroon ja sulje tarranauhalla.

Mitat: 12,5 cm x 8 cm.