✓ Toimitus 2-4 päivää ✓ Turvallinen maksu

Kynsileikkurit koirille ja kissoille

  • EUR 9,90
Varastossa
Ilmainen toimitus yli 100€
Nopea toimitus
Turvalliset maksut - SVEA ja MobilePay
  • Kynsileikkurit koirille ja kissoille
  • Valmistettu karkaistusta teräksestä, jossa on optimaalinen leikkaava teho
  • Sisäänrakennettu pysäytyslevy onnettomuuksien välttämiseksi
  • Turvasalpa

Pidä lemmikkisi kynnet siistinä näillä kätevillä ja helppokäyttöisillä kynsileiukkureilla, jotka sopivat useimmille koirille, kissoille ja pieneläimille. Liian pitkät kynnet johtavat epäluonnolliseen kävelyyn ja suurempaan loukkaantumisriskiin, sillä liian pitkät kynnet todennäköisemmin jäävät helpommin kiinni, mikä vahingoittaa kynsiä.

Kynsileikkurit on valmistettu kovasta teräksestä, jossa on optimaalinen leikkaava teho hellävaraisia leikkauksia varten. Kahvasta on helppo pitää kiinni, ja se on valmistettu oteystävällisestä, uurretusta muovista. Kynsileikkureissa on sisäänrakennettu säädettävä pysäytinlevy, jonka avulla voit leikata vain muutaman millimetrin kynnestä, jotta vältät leikkaamasta ydintä. Sisäänrakennetun turvasalvan avulla voit pitää kynsileikkurit turvallisessa ja lukitussa asennossa.

Pituus noin 16 cm

Vinkki: Eläimen kynnet on hyvä leikata kylvyn jälkeen, koska silloin ne ovat pehmeämmät ja helpommin käsiteltävissä. Leikkaa kynnet pikemminkin kevyesti ja usein, jotta kynnen sisällä oleva ydin ei kasva liian pitkälle.