✓ Toimitus 2-4 päivää ✓ Turvallinen maksu

Turvaportti oviin ja portaisiin - 110 x 72 cm

  • EUR 19,90
Varastossa
Ilmainen toimitus yli 100€
Nopea toimitus
Turvalliset maksut - SVEA ja MobilePay
  • Joustava ja turvallinen pingotettava turvaportti
  • Siirrettävä ja kokoontaitettettava
  • Täydellinen koiraportti, oven portti tai portaiden portti
  • Nopea ja helppo asennus

Joustava ja kestävä , pingoitettava turvaportti sopii erinomaisesti estämään pääsyn esimerkiksi alueille, joille et halua lemmikkisi pääsevän. Ihanteellinen lemmikkieläinportti, kun haluat pitää koirasi poissa tietyltä alueelta tai kun koiranpentusi ei ole vielä sisäsiisti. Kevyen ja joustavan rakenteensa ansiosta porttia voidaan käyttää sekä oviporttina että porrasporttina kaatumisten estämiseksi. Portti voidaan kiinnittää sekä oviaukkoihin että portaisiin, mikä luo turvallisuutta kotiisi.

Portti on valmistettu kestävästä nailonista, jonka verkko-osa läpäisee valon ja siitä näkee läpi. Reunat on vahvistettu, ja mukana toimitettujen reunoille tarkoitettujen teräsputkien avulla portti on entistä vakaampi. 

Verkko on nopea ja helppo asentaa, ja se kiinnitetään mukana toimitettuihin koukkuihin, jotka kiinnitetään seinään joko kaksipuolisella teipillä (mukana) tai ruuveilla, jos haluat pysyvämmän asennuksen.

Materiaali on kevyttä ja kestävää, ja se on helppo rullata kokoon ja varastoida kun sitä ei käytetä, tai ottaa mukaan matkalle.

Saatavana myös suurempana versiona, katso Turvaportti oviaukkoihin ja portaisiin - 180 x 72 cm.

Huomioi! Turvaportti ei saa käyttää lapsiporttina!

Mitat: 110x72cm
Materiaali: Nailon (verkko) ja alumiini
Väri: Musta