✓ Toimitus 2-4 päivää ✓ Turvallinen maksu

Suurennuslasi valolla, Handsfree-mahdollisuus

  • EUR 19,90

Loppu varastosta

Ilmainen toimitus yli 100€
Nopea toimitus
Turvalliset maksut - SVEA ja MobilePay
  • Tarjoaa mahdollisuuden pitää kädet vapaina
  • Suuri linssi 2x suurennoksella, pieni linssi 4x suurennoksella
  • Sisäänrakennettu LED-valo lisää selkeyttä
  • Ihanteellinen käsitöihin, ompeluun, askarteluun, kirjontaan jne.

Käytännöllinen suurennuslasi, joka laitetaan roikkumaan kaulaan ja lepää rintaa vasten, jolloin kädet jäävät vapaiksi kirjontaan, lukemiseen, ompeluun, askarteluun tai työskentelyyn. Varustettu kahdella linssillä, joissa on eri suurennokset. Suurella 125 mm:n linssillä, jossa on 2-kertainen suurennos, on helpompi nähdä työtilasi, ja pienemmällä 25 mm:n linssillä, jossa on 4-kertainen suurennos, voit nähdä pienet yksityiskohdat selkeämmin. Sisäänrakennettu kätevä LED-valo luo parempaa valoa ja helpottaa näkemistä kaikissa valaistusolosuhteissa.

Handsfree-suurennuslasi on varustettu säädettävällä kaulahihnalla, jonka avulla voit säätää suurennuslasin korkeutta mukavalle työskentelykorkeudeudelle. Kahden kumijalan ansiosta suurennuslasi lepää rinnan päällä ja linssi on luettavissa olevassa asennossa. Leveä kehys on suunniteltu käytettäväksi eri kulmissa mahdollisimman monenlaisten tarpeiden ja mukavuuden tyydyttämiseksi.

Suuren suurennuslinssin halkaisija on 10,5 cm ja pienen linssin halkaisija on 2,5 cm. Valmistettu kestävästä ja korkealaatuisesta akryylimuovista.