✓ Toimitus 2-4 päivää ✓ Turvallinen maksu

Liukuesteteippi läpinäkyvä

  • EUR 9,90
Varastossa
Ilmainen toimitus yli 100€
Nopea toimitus
Turvalliset maksut - SVEA ja MobilePay
  • Tehokas liukueste
  • Vähentää liukastumisonnettomuuksien riskiä
  • Leikataan helposti haluttuun pituuteen
  • Soveltuu suihkutiloihin, kylpyammeisiin ja portaisiin.

Vähennä ikävien liukastumisonnettomuuksien riskiä portaissa, kylpyhuoneessa tai missä tahansa muualla tämän tehokkaan liukuesteteipin avulla. Liukueste on läpinäkyvä ja sulautuu siten ympäristöön ja tarjoaa samalla hyvän suojan. Toimitetaan 5 metrin rullina, jotka on helppo leikata haluamaasi pituuteen.

Hyvän tarttuvuuden ja vedenkestävän materiaalin ansiosta liukuesteteippi tarttuu useimpiin ei-huokoisiin pintoihin. Pinta on kevyesti kuvioitu, mikä tarjoaa tehokasta luistonestoa, samalla kun se tuntuu mukavalta jalan alla. Leveys 25mm.

Mitat: 5m x 2,5cm
Väri: Läpinäkyvä.

Liukuesteteipin käyttö:
1. Aseta liukuesteteippi haluamaasi kohtaan ja varmista, että pinta on puhdistettu hyvin ennen kiinnittämistä. Leikkaa teippi haluttuun pituuteen saksilla tai veitsellä.
2. Irrota suojanauha liukuesteen takapuolelta, sijoita haluaamasi paikkaan ja paina sitten pintaa vasten 20 sekunnin ajan. Varmista, että alle ei kerry ilmakuplia ja vältä liukuesteen siirtämistä sen asennuksen jälkeen. Jos pinta ei ole täysin tasainen, tai jos liukuesteen alle pääsee ilmaa, se voi menettää pitokykynsä. Älä siis asenna saumojen päälle.
3. Parhaan tartunnan saavuttamiseksi anna liukuesteen kovettua muutaman tunnin ajan ennen kuin altistat sen kosteudelle.