✓ Toimitus 2-4 päivää ✓ Turvallinen maksu

Etanateippi kupari 5 m

  • EUR 5,90
Varastossa
Ilmainen toimitus yli 100€
Nopea toimitus
Turvalliset maksut - SVEA ja MobilePay
  • Suojaa kasvejasi etanoilta
  • Taistele etanoita vastaan ilman myrkkyä
  • Pitkäaikainen suoja, joka kestää useita kausia
  • Ympäristöystävällinen ja huomaamaton

Onko sinulla ongelmia etanoiden tunkeutuessa kukkaruukkuihisi ja kohopenkkeihisi? Tällä kuparinauhalla voit helposti luoda tehokkaan esteen ja suojata kasvejasi ei-toivotuilta etanoilta.

Kuinka kuparinauha toimii
Kuparinauhaa käytetään suojaamaan ja luomaan esteitä etanoita vastaan, esimerkiksi kukkaruukkujen ympärille. Kun kuparinauha ja etanan lima joutuvat kosketuksiin, luonnollinen heikko sähköisku tapahtuu, joka ei vahingoita etanaa, mutta aiheuttaa tarpeeksi epämukavuutta, jotta se kääntyy takaisin eikä jatka kulkuaan kuparinauhan ohi.

Kuparinauhaa käytetään mieluiten ruukuissa, kohopenkeissä ja muissa ulkotilojen kasvatusastioissa suojaamaan niitä etanoilta. Kuparinauhamme on 5 metriä pitkä ja 30 mm leveä.

Kuinka käyttää kuparinauhaa etanoita vastaan
Kuparinauha toimii parhaiten, kun suojaamaasi pinta voidaan rajata, kuten kukkaruukut, kohopenkit, ruukut jne.

Tee näin: Puhdista ja kuivaa pinta ennen levittämistä, jotta nauha tarttuu paremmin. Levitä sitten nauha siten, etteivät etanat voi ryömiä sen ohi. Varmista myös, että tarkistat huolellisesti, ettei kohopenkissäsi tms. ole etanoita alusta alkaen. Poista myös roikkuvat oksat, lehdet ja mikä tahansa muu, joka mahdollistaa etanoiden liikkumisen sitä kautta.

Pitämällä kuparinauhan puhtaana liasta sen karkottava vaikutus kestää useita kausia. Jos teippi alkaa irrota, voit kiinnittää sen helposti uudelleen niittipyssyllä (jos alusta sen sallii).

Tekniset tiedot:
Pituus: 5 metriä
Leveys: 30 mm
Materiaali: Kuparifolioteippi