✓ Toimitus 2-4 päivää ✓ Turvallinen maksu

Kärpäsloukut 20 kpl

  • EUR 8,90
Varastossa
Ilmainen toimitus yli 100€
Nopea toimitus
Turvalliset maksut - SVEA ja MobilePay

Kärpäsloukut / hyönteisloukut ruukkukasveille tehokkailla keltaisilla tartuntalautoilla, jotka auttavat sinua valvomaan ja ilmaisemaan tuholaiset ruukkukasveissasi ja kukissasi. Ihanteellisia taistelussa esimerkiksi sienikärpäsiä, hedelmäkärpäsiä ja muita pieniä hyönteisiä vastaan. Kärpäsloukut on varustettu myrkyttömillä ja käytännöllisillä tartuntalautoilla, jotka voidaan helposti vaihtaa täyteen hyönteisiä tulemisen jälkeen. Jokainen pakkaus sisältää 20 tartuntalautaa.

Nämä hyönteisloukut ovat helppokäyttöisiä ja täysin myrkyttömiä, mikä tekee niistä ympäristöystävällisen vaihtoehdon kasviesi suojaamiseksi. Sijoittamalla hyönteisloukut ruukkujen vierelle et enää tarvitse huolehtia tuholaisista, jotka voivat vahingoittaa vihreitä luomuksiasi.

Nämä kärpäsloukut ovat kustannustehokas ratkaisu, jota on helppo käyttää, ja ne mahdollistavat kauniiden ja terveiden kasvien nauttimisen ilman huolta tuholaisista.

Näin käytät kärpäsloukkuja kukkia varten:
1. Poista suojamuovi kärpäsloukusta.
2. Aseta kärpäsloukut seisomaan multaan ruukuissa, laatikoissa jne., joita haluat suojata hyönteisiltä. Jos kyseessä on suurempi kukkaruukku, useita arkkeja voidaan asettaa.
3. Hyönteiset houkutellaan tartuntalaudan keltaisen värin vuoksi. Kun ne laskeutuvat laudalle, ne tarttuvat tahmeaan pintaan. Tällä tavalla hyönteisloukkua voidaan käyttää havaitsemaan hyönteisten tuholaisongelmia varhaisessa vaiheessa, näkemään, millaisia hyönteisiä kasviin kohdistuu ja torjumaan niitä. Kun paljon hyönteisiä on pyydystetty, tartuntalauta voidaan heittää pois sekajätteeseen, jonka jälkeen uusi voidaan asettaa multaan.