✓ Toimitus 2-4 päivää ✓ Turvallinen maksu

LED-spottivalot aurinkokennolla puutarhaan (4 kpl)

  • EUR 32,90
Varastossa
Ilmainen toimitus yli 100€
Nopea toimitus
Turvalliset maksut - SVEA ja MobilePay
  • Latautuu aurinkokennojen kautta päivällä - syttyvät, kun alkaa hämärtää
  • Paristoja ei tarvita
  • Helppo asentaa - sijoita minne haluat
  • Vedenpitävät ja ympäristöystävälliset

Luo viihtyisä ja miellyttävä ympäristö puutarhaan ja terassille näillä maahan sijoitettavilla spottivaloilla. Aurinkokennovalaisimet latautuvat päivällä sisäänrakennettujen aurinkokennojen avulla, ja ne kytkeytyvät automaattisesti päälle hämärän saapuessa. Valaisimet antavat miellyttävää valoa ja sopivat erinomaisesti miellyttävän ilmapiirin ja ympäristön luomiseen puutarhaan, pihatielle, terassille, parvekkeelle tai kukkapenkkin. Valojen sijoittaminen puun tai pensaan alle luo miellyttävän tunnelman. Kukin pakkaus sisältää 4 valaisinta sekä maapiikit.

Aurinkokennovalaisimissa on irrotettavat maapiikit, jotka on helppo työntää esimerkiksi nurmikkoon, ja jotka pitävät valot paikoillaan. Jos haluat käyttää aurinkolamppuja parvekkeella tai terassilla, maapiikki voidaan helposti irrottaa.

Jokaisessa valaisimessa on kahdeksan kirkasta mutta energiatehokasta LED-diodia, jotka luovat hyvän valon. Valaisimet latautuvat niiden päälipuolella olevan aurinkopaneelin avulla 6-8 tunnissa, latauksesta riippuen. Jokainen lataus antaa valaisimille 8-10 tunnin valaistusajan. Aurinkokennovalaisimet ovat vedenpitäviä ja kestävät sadetta ja kosteutta.

Valaisimien määrä pakkauksessa: 4kpl
Mitat (halkaisija/pituus maapiikin kanssa): 11,5 cm / 13 cm
Vedenpitävä: IP65
Käyttöikä: 100 000 tuntia
Akun käyttöikä: 8-10 tuntia
Materiaali: Ruostumaton teräs, ABS-muovi
CE-merkitty

--->