✓ Toimitus 2-4 päivää ✓ Turvallinen maksu

Otsalamppu LED Duo - Ladattava

  • EUR 16,90
Varastossa
Ilmainen toimitus yli 100€
Nopea toimitus
Turvalliset maksut - SVEA ja MobilePay
  • Kaksi valonlähdettä
  • Himmennettävä valon voimakkuus
  • USB:n kautta ladattava akku
  • Kallistettava valaisinkotelo
  • Kevyt

Koiran ulkoiluttaminen, maastohiihto, lenkkeily mutkittelevilla metsäpoluilla tai vauhdikas maantiepyöräily - tämä valovoimainen otsalamppu on ihanteellinen niille, jotka liikkuvat ulkona pimeässä ympäristössä. Kaksoisvalonlähteillä, joiden valon voimakkuus on portaattomasti himmennettävissä, on tämä otsalamppu oikea kumppani syksyllä ja talvella! Toimii erinomaiesti apuna myös kotona, kun haluat pitää kädet vapaana muuhun tekemiseen, mutta silti valaista ahtaat tilat.

Kaksi tehokasta valonlähdettä
Otsalamppu on varustettu kahdella erillisellä tehokkaalla, mutta energiaa säästävällä valonlähteellä, COB LED ja CREE LED, joissa on hyvä akunkesto. Voit helposti vaihtaa eri valonlähteiden välillä painamalla toisella lyhyellä sivulla olevaa painiketta. Lisäksi valon voimakkuutta voidaan säätää portaattomasti tilanteen mukaan painamalla painiketta pitkään.

Kallistettava valaisinkotelo
Valaisinkotelo on irrotettava ja 120 astetta kallistettava, ja se on valmistettu ABS-muovista. Kytkin sijaitsee valaisinkotelon toisella lyhyellä sivulla. Toisella sivulla on magneetti, jota voidaan käyttää lampun kotelon kiinnittämiseen mihin tahansa metallipintaan, koska se ei ole kiinnitetty päähän. 

Uskomattoman kevyt, vain 63 g (mukaan lukien  akku), mikä tarkoittaa, että tuskin huomaat että otsalamppu on päässäsi.

Lataus USB:n kautta
Otsalampussa on sisäänrakennettu 400 mAh:n ladattava akku, joka on helppo ja nopea ladata mikro-USB:n kautta (latauskaapeli sisältyy toimitukseen).

Säädettävä pääpanta
Mukavan istuvuuden takaamiseksi pääpanta voidaan helposti säätää tarpeidesi mukaaan.

Tekniset tiedot:
Valonlähteiden määrä: 2 kpl (200 lm)
Akku: Ladattava 400mAh
Lataus: USB:n kautta (kaapeli sisältyy)
Mitat: 3/8/4 cm
Paino: 63 g