✓ Toimitus 2-4 päivää ✓ Turvallinen maksu

LED-valonheitin liiketunnistimella ja aurinkopaneelilla 181 LED

Tehokas ulkokäyttöön tarkoitettu kohdevalaisin, jossa on liiketunnistin lisääntyneen turvallisuuden ja mukavuuden takaamiseksi.

  • EUR 49,90

Loppu varastosta

Ilmainen toimitus yli 100€
Nopea toimitus
Turvalliset maksut - SVEA ja MobilePay
  • 181 tehokasta ja energiatehokasta LED-lamppua erinomaiseen valaistukseen
  • Erillinen korkeatehoinen aurinkopaneeli
  • Sytyttyy automaattisesti liiketunnistimen (PIR-anturi) havaitessa liikettä
  • Säädettävät valaisinkotelot
  • Sisältää kaukosäätimen ja tarjoaa 3 käyttötilaa
  • Ihanteellinen ulkoiseen turvavalaisuun

Tehokas LED-valonheitin, joka valaisee jopa pimeimmät tilat. Valaise helposti ajotie, puutarha, takapiha ja paljon muuta tällä neliosaisella LED-valonheitin. Tämä valaisin on varustettu sekä liiketunnistimella että korkeatehoisella aurinkopaneelilla, joten se toimii myös, kun sähköä on rajoitetusti saatavilla. Sisäänrakennettu liiketunnistin havaitsee lähellä olevan liikkeen ja aktivoi valaisimen automaattisesti.

Valaisu koostuu yhteensä 181 tehokkaasta LED-lampusta, jotka on jaettu neljään valaisinkoteloon ja jotka valaisevat yhdessä myös pimeimmät alueet. Kaikki neljä valaisinkoteloa ovat säädettävissä erikseen, joten voit ohjata valoa juuri sinne, missä tarvitset sitä. Tämä valaisin on ihanteellinen asetettavaksi esimerkiksi autotallin ovelle, lähelle vajoja, patiolle, talosi takaosaan tai mihin tahansa paikkaan, jossa haluat nopeaa ja helppoa lisävalaistusta ilman monimutkaista asennusta tai johtojen vetämistä.

Valaisin toimitetaan mukana tulevan kaukosäätimen kanssa, joten voit helposti ohjata sitä etäältä. Kaukosäätimellä voit vaihtaa helposti neljän eri käyttötilan välillä.

Tunne olosi turvalliseksi
Valo, joka syttyy täydellisessä pimeydessä, voi olla odottamatta rauhoittava ja samalla toimia pelotteena mahdollisille tunkeutujille. Tämä ulkotilaan tarkoitettu valo on varustettu sisäänrakennetulla liiketunnistimella, joka syttyy automaattisesti havaitessaan lähellä olevan liikkeen.

Se on erinomainen turvavalaisualueilla, kuten ajoteillä tai puutarhoissa, ja antaa perheellesi mielenrauhan lähtiessäsi aikaisin aamulla tai palatessasi pimeällä kotiin. Lisäksi valo ilmoittaa sinulle ulkona olevista vierailijoista.

Tehokasta LED-tekniikkaa
Valaisin sisältää neljä valaisinkoteloa, joissa on yhteensä 181 tehokasta, mutta energiatehokasta LED-lamppua, jotka valaisevat yhdessä myös pimeimmät alueet. Jokaisen valaisinkotelon asentoa voi helposti säätää ohjaamaan valo tarkasti haluamaasi suuntaan.

Valaisin sisältää sisäänrakennetun hämärätunnistimen, joka havaitsee ympäristön valon tason, varmistaen, että valo syttyy vain ulkona ollessasi pimeässä. Liiketunnistin reagoi liikkeeseen 8 metrin säteellä ja sytyttää valaisimen automaattisesti tietyn ajan.

Kolme valaistustilaa ja kaukosäädin
Valoa voidaan helposti ohjata mukana toimitetulla kaukosäätimellä. Kaukosäätimellä voit helposti valita valon kolmesta sisäänrakennetusta käyttötilasta:

- Valo loistaa 100 % kirkkaudella ja sammuu 20 sekunnin kuluttua liikkeen loppumisesta.
- Valo pysyy jatkuvasti päällä 30 % kirkkaudella. Kun liike havaitaan, se siirtyy 100 % kirkkauteen 20 sekunnin ajaksi ennen paluutaan 30 %:n kirkkauteen.
- Valo pysyy jatkuvasti päällä 60 % kirkkaudella.

Helppo asennus
Valaisin on helppo asentaa ilman sähköasentajaa. Akun ja aurinkovoiman ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia sähköpistorasioista tai pitkistä jatkojohdoista. Tämä antaa sinulle suuren joustavuuden ja mahdollisuuden sijoittaa valaisin talon ja puutarhan ympärille, minne ikinä haluatkaan lisävalaistusta.

Vedenpitävän rakenteen (IP65-luokiteltu) ansiosta voit luottaa siihen, että valo toimii kaikissa sääolosuhteissa. Neljän valaisinkotelon kulmaa voidaan säätää, joten voit helposti mukauttaa valaistusta siihen, minne olet valaisimen asentanut.

Tekniset tiedot
Aurinkopaneeli: 5,5V 1,3W
Latausaika: Noin 6 tuntia
Akun käyttöaika: Kevät/Kesä 8–10 tuntia, Syksy/Talvi 6–8 tuntia
Akun kapasiteetti: Lithium 2400mAh
Käyttöikä: 35 000 tuntia (LED)
Mitat: 20 x 29 x 10 cm
Paino: 520 grammaa