✓ Toimitus 2-4 päivää ✓ Turvallinen maksu

Kalustekulma Kallistussuoja (4 kpl)

  • EUR 4,90
Varastossa
Ilmainen toimitus yli 100€
Nopea toimitus
Turvalliset maksut - SVEA ja MobilePay
  • Tehokas kallsitusuoja huonekaluille ja kaapeille
  • Erittäin turvallinen ankkurointi
  • Kiinnitetään suoraan seinään

On tärkeää kiinnittää kaikki huonekalut, jotka saattavat kaatua, sillä muuten ne voivat aiheuttaa ikäviä puristusvammoja. Esimerkiksi laatikon avaaminen ja lipaston päälle kiipeäminen voi olla hyvin houkuttelevaa lapsille, mutta sillä voi olla tuhoisia seurauksia, jos kalustetta ei ole kiinnitetty asianmukaisesti. Tämä on helppo estää näillä tehokkailla ja turvallisilla kalustekulmilla.

Tämä kallistussuoja koostuu sinkitystä teräksestä valmistetusta kulmaraudasta, joka tarjoaa erittäin turvallisen ja tehokkaan kiinnityspisteen huonekaluille ja kalusteille. Kalustekulma on erittäin vakaa, ja se voidaan asentaa sekä kalusteen yläosaan- että sivulle, mikä helpottaa ahtaissa tiloissa. Kalustekulmaa voidaan käyttää myös useiden huonekalujen tai pintojen yhdistämiseen toisiinsa.

Soveltuu kallistussuojaksi sekä suurille että pienille huonekaluille, kuten kirjahyllyille, vaatekaapeille, kaapeille ja lipastoille. Asennetaan ruuveilla (ei sisälly)

Jokainen pakkaus sisältää 4 kpl kalustekulmia.

Mitat: 40x25x23mm
Materiaali: Sinkitty teräs.

Kalustekulman asennusohjeet
1. Aseta kalustekulma sopivaan kohtaan kalustetta, johon haluat kiinnittää sen. Merkitse kiinnityskohta sitten lyijykynällä.
2. Kiinnitä ensin kalustelukulma seinään. Seinätyypistä riippuen sinun on ehkä porattava ja asennettava tapit. Jos sinulla on puinen seinä tai puisia listoja, ruuvilla kiinnitys riittää.
3. Ruuvaa kallistussuoja kalusteeseen mukana toimitetulla ruuvilla. Huonekaluista riippuen sinun on ehkä porattava ensin pieni reikä, jotta vältät halkeamien syntymisen.
4. Tarkista, että huonekalut tuntuvat olevan tukevasti kiiinni.