✓ Toimitus 2-4 päivää ✓ Turvallinen maksu

Kallistussuojat huonekaluille (2 kpl)

  • EUR 6,90
Varastossa
Ilmainen toimitus yli 100€
Nopea toimitus
Turvalliset maksut - SVEA ja MobilePay
  • Kiinnitä huonekalut ja kaapit seinään ja estä niiden kaatuminen.
  • Suojaa lapsia esimerkiksi puristusvammoilta.
  • Mukana kiinnitystarvikkeet
  • Helppo asentaa

Estä huonekaluja kaatumasta ja lapsia ja muita ihmisiä jäämästä puristuksiin näillä hyllyjen ja kaappien kallistussuojilla. Kallistussuojat ruuvataan kalusteisiin ja kiinnitetään sitten seinään. Sopii muun muassa suurille, painaville huonekaluille sekä pienemmille lipastoille. Kallistussuoja kiinnitetään kalusteen yläreunaan ruuvilla ja tapilla (sisältyy toimitukseen) ja porataan sitten seinään. 

Kiinnityshihna on valmistettu kestävästä nailonista, ja se voidaan helposti leikata haluttuun pituuteen, jotta se sopii eri etäisyyksiin seinän ja ruuvin välillä.

Mitat: 18 cm
Väri: 
Valkoinen
Materiaali: Kestävä nailon.

Huonekalujen kallistussuojan asennusohjeet
Kallistussuoja on porattava ja ruuvattava sekä seinään että huonekaluun. Parhaan suojan saa, kun kallistussuoja asennetaan kalusteen yläosaan. Jos kyseessä on esimerkiksi matalampi huonekalu tai jos et halua porata reikää huonekalun yläosaan, kiinnityshihna voidaan kiinnittää myös huonekalun takaosaan. Asenna se tällöin mahdollisimman korkealle parhaan tuloksen saavuttamiseksi
 
1. Ruuvaa kallistussuojan toinen pää kalusteen ylä- tai takaosaan
2. Ruuvaa kallistussuojan toinen pää kiinni seinään. Huonekaluja on ehkä ensin siirrettävä hieman, jotta niihin pääsee kunnolla käsiksi.
3. Varmista, että kallistussuoja on kiinnitetty tukevasti molemmista päistään, ja ettei se pääse irtoamaan.