✓ Toimitus 2-4 päivää ✓ Turvallinen maksu

Lastenvaunujen muki- ja pullokotelo

Muki- ja pullokotelo yleismallisella kiinnityksellä

  • EUR 12,90
Varastossa
Ilmainen toimitus yli 100€
Nopea toimitus
Turvalliset maksut - SVEA ja MobilePay
  • Yleismallinen kiinnitys, joka sopii useimpiin lastenvaunuihin
  • Säädettävä koko erilaisten muki/pullojen käyttöön
  • Voidaan kiinnittää kahvan sivuun tai päälle

Muki- ja pullokotelo, joka sopii erinomaisesti sekä lapsesi vesipullolle että kahvitermollesi. Lastenvaunujen muki- ja pullokotelo mahdollistaa virkistävän tai lämmittävän juoman nauttimisen niin sinulle kuin lapsellesikin kävelyn aikana. Koteloa voi yhtä hyvin käyttää vauvan pullojen, vesipullojen, kahvimukien tai minkä tahansa muun juoman kanssa, jonka haluat ottaa mukaasi kävelylle.

Kotelossa on yleismallinen nopeakiinnitys, joka voidaan helposti kiinnittää lastenvaunujesi kahvaan. Voit myös irrottaa itse kotelon ilman, että koko kiinnitys täytyy poistaa. Kotelon voi kiinnittää joko kahvan sivuun tai päälle mieltymyksesi mukaan, jolloin kätesi jäävät vapaiksi muihin tehtäviin.

Kiinnitys ruuvataan tukevasti lastenvaunujen kahvaan ja sen kokoa voi säätää sopivaksi. Muki- ja pullokotelo voidaan irrottaa kiinnityksestä helposti, jotta lastenvaunut saa taitettua ja varastoituua vaivattomasti.

Kotelo sopii useimpiin markkinoilla oleviin lastenvaunumerkkeihin, mukaan lukien Bugaboo, Cybex, Britax, Emmaljunga, Joolz, Stokke ja monet muut.

Materiaali: ABS-muovi
Mitat: 14 x 7 cm
Väri: Musta