✓ Toimitus 2-4 päivää ✓ Turvallinen maksu

Hiilikuitu avainkotelo – Musta

  • EUR 13,90
Varastossa
Ilmainen toimitus yli 100€
Nopea toimitus
Turvalliset maksut - SVEA ja MobilePay
  • Signaalin estävä kotelo auton avaimille ja luottokorteille
  • Suojaa RFID-, GPS-, Bluetooth- ja Wifi-signaalien langattomalta kaappaamiselta.
  • Yksinkertainen ja kätevä koko, jonka voi kiinnittää vyöhön tai säilyttää taskussa tai laukussa.
  • Kestävä materiaali takaa parhaan mahdollisen suojan

Signaalin estävä suojakotelo, joka suojaa tehokkaasti keyless-toiminnolla varustettujen avainten, auton avainten kaukosäätimen tai sähköisten ajoporttien lähettämän radiosignaalin lukemiselta. Kotelo varmistaa, että avaimen henkilökohtainen koodi pysyy suojattuna.

Autovarkaudet ja murtovarkaudet lisääntyvät jatkuvasti varkaiden menetelmien kehittyessä. Monet nykypäivän auton, kodin ja toimiston avaimet ovat niin kutsuttuja keyless-avaimia ja varustettu RFID-sirulla, joka helpottaa ja sujuvoittaa avaamista ja lukitsemista. Vaikka lähetetyt tiedot olisivat salattuja, on suuri riski, että asiattomat henkilöt pääsevät niihin käsiksi yksinkertaisesti skannaamalla radiosignaalia langattomasti.

Monet nykyisistä automurroista ja -varkauksista tapahtuvat juuri siksi, että varkaat lukevat luvattomasti radiosignaalin, jonka auton avaimet lähettävät, kun esimerkiksi lukitset autosi tai avaat ja suljet sähköisen ajoportin. Pelottavaa tässä on se, että tämä tapahtuu tietämättäsi ja varkaat voivat avata autosi lukituksen kun et ole paikalla.

Tämän auton avaimille tarkoitetun avainsuojan avulla voit helposti ja tehokkaasti estää tämäntyyppisen riskin. Kotelo on valmistettu materiaalista, joka on 100 % tehokas ei-toivottuja signaaleja vastaan. Työnnä avain taaimmaiseen lokeroon ja sulje tarranauhalla. Tulet tuntemaan olosi huojentuneeksi, kun tiedät, missä avaimesi on ja että olet täysin suojassa RFID-varkailta. Kotelossa on myös lokero, jossa on tilaa esimerkiksi maksukorteille.

Mitat: 12,5 cm x 8 cm.


Lukitusvaijeri 2m

Tilapäisesti loppunut

Riippulukko hälytyksellä

Tilapäisesti loppunut

Ketjulukko

Tilapäisesti loppunut