✓ Toimitus 2-4 päivää ✓ Turvallinen maksu

Hiilikuitu avainkotelo – Musta/Punainen

  • EUR 13,90
Varastossa
Ilmainen toimitus yli 100€
Nopea toimitus
Turvalliset maksut - SVEA ja MobilePay
  • Signaalin estävä kotelo auton avaimelle
  • Yksinkertainen ja kätevä koko, joka mahtuu taskuun tai laukkuun.
  • Kestävä materiaali, jossa on hiilikuituinen ulkonäkö, joka tarjoaa täydellisen suojan.
  • Suljetaan helposti tarranauhalla
  • Suojaa ja estää RFID-, GPS-, Bluetooth- ja Wifi-signaalit.

Suojakotelo, joka suojaa tehokkaasti keyless-toiminnolla varustettujen avainten, auton avainten kaukosäätimen tai sähköisten ajoporttien lähettämän radiosignaalin lukemiselta. Kotelo varmistaa, että avaimen henkilökohtainen koodi pysyy suojattuna.

Autovarkaudet ja murtovarkaudet lisääntyvät jatkuvasti varkaiden menetelmien kehittyessä. Monet nykypäivän auton, kodin ja toimiston avaimet ovat niin kutsuttuja keyless-avaimia ja varustettu RFID-sirulla, joka helpottaa ja sujuvoittaa avaamista ja lukitsemista. Vaikka lähetetyt tiedot olisivat salattuja, on suuri riski, että asiattomat henkilöt pääsevät niihin käsiksi yksinkertaisesti skannaamalla radiosignaalia langattomasti.

Monet nykyisistä automurroista ja -varkauksista tapahtuvat juuri siksi, että varkaat lukevat luvattomasti radiosignaalin, jonka auton avaimet lähettävät, kun esimerkiksi lukitset autosi tai avaat ja suljet sähköisen ajoportin. Pelottavaa tässä on se, että tämä tapahtuu tietämättäsi ja varkaat voivat avata autosi lukituksen kun et ole paikalla.

Kotelo on valmistettu materiaalista, joka on 100 % tehokas ei-toivottuja signaaleja vastaan. Työnnä avain taaimmaiseen lokeroon ja sulje tarranauhalla. Koteloon mahtuu myös osa pankki- ja luottokorteistasi, jotta voit pitää ne turvallisesti yhdessä.

Mitat: 13,5 cm x 9 cm.