✓ Toimitus 2-4 päivää ✓ Turvallinen maksu

Rannetuet harmaat/mustat

Lämmitä käsiä toimistossa ja kävelyillä

  • EUR 12,90

Varastossa
Ilmainen toimitus yli 100€
Nopea toimitus
Turvalliset maksut - SVEA ja MobilePay
  • Lämmittää ja tukee käsiä ja ranteita
  • Lisää verenkiertoa
  • Ihanteelliset toimistossa, päivittäisissä aktiviteeteissa ja muualla
  • Pehmeä ja mukava puuvillasekoite
  • Peukalon reiällä varustettu

Rannetuet, jotka tarjoavat kevyttä puristusta ja lämmittävät samalla ranteita. Ne ovat täydelliset niille, joilla on lieviä vaivoja, kuten jäykkyyttä, lihaskipuja ja herkkyyttä ranteissa.

Ylläpitämällä pintaverisuonia ranteissa lämpiminä ja siten veren virtausta käsiin, on todistettu olevan positiivinen vaikutus kehon lämpötilaan ja tarjoavan miellyttävän lämmittävän tunteen koko kehossa. Lämpö myös lisää verenkiertoa koko käsivarteen. Parannettu verenkierto vaikuttaa myönteisesti lihasjännitykseen, herkkyyteen, väsymykseen ja toimii ehkäisevästi loukkaantumisia vastaan.

Rannetuilla on lämmin ja mukava käyttää päivittäin ympäri vuoden, aina kun haluat olla lämmin ja tyylikäs ranteidesi ympärillä. Materiaali on miellyttävästi neulottu sekoitus luomupuuvillaa ja polyesteriä, joka säilyttää lämmön jopa kylminä syys- ja talvipäivinä.

Käytä rannetukia toimistossa, kävelyillä, päivittäisissä askareissa tai aina kun tarvitset lisälämpöä tai rannetukea. Ne toimivat hyvin myös ulkoiluun ja liikuntaan.

Rannetuilla on peukalon reikä ja ne ovat avoimet sormien ympärillä, joten voit tehdä normaalisti töitä niitä käyttäessäsi.

Sopii sekä naisille että miehille.

Konepestävissä 40°C:ssa.