✓ Toimitus 2-4 päivää ✓ Turvallinen maksu

Tukikahva kylpyhuoneeseen

  • EUR 16,90
Varastossa
Ilmainen toimitus yli 100€
Nopea toimitus
Turvalliset maksut - SVEA ja MobilePay
  • Tukeva kahva kylpyammeeseen ja suihkuun turvallisuuden lisäämiseksi
  • Helppo kiinnittää ja siirtää
  • Ei vaadi porausta
  • Tarjoaa lujan otteen
  • Ihanteellinen otettavaksi mukaan matkalle

Tukeva tukikahva vahvoilla imukupeilla, jotka tarttuvat hyvin sileisiin pintoihin, kuten kaakeleihin, laattoihin ja muoviin. Tukikahva on käytännöllinen apuväline, joka antaa lisätukea suihkutilassa ja kylpyammeeseen menememiseen ja sieltä pois nousemiseen tai wc-istuimelta nousemiseen. Tukikahva voidaan sijoittaa sekä pysty-, vaaka- että kulmapinnoille tarjoamaan lisäturvallisuutta.  

Kahva on helppo kiinnittää kahdella vahvalla imukupilla, jotka luovat tyhjiön pintaa vasten, ja sisäänrakennettu lukitustoiminto varmistaa, että kahva on tiukasti kiinni. Tukikahva kiinnittyy hyvin useimpiin sileisiin ja tasaisiin pintoihin, kuten kaakeleihin, posliiniin ja sileisiin seiniin, ja sitä on helppo liikutella ja kätevä ottaa tarvittaessa mukaan matkoille ja yöpymisiin.

Kahva on valmistettu vahvasta ABS-muovista, ja imukuppien ansiosta asennuspintaan ei tarvitse tehdä reikiä tai muita vaurioita kahvan kiinnittämiseksi.

Kylpyhuoneen tukikahvojen asennus
Tukikahva on helppo asentaa taittamalla kahvan kummassakin päässä olevat kaksi salpaa ylös. Paina kahvaa seinää vasten ja pidä siitä kiinni, kun taitat salvat takaisin alas. Varmista, että imukupit eivät mene sauman päälle ja että pinta, johon kiinnität kahvan on tasainen. Lisäturvallisuuden vuoksi on tärkeää tarkistaa aina ennen käyttöä, että kahva on kunnolla kiinnitetty.

Tekniset tiedot
Materiaali: ABS-muovi
Imukuppien halkaisija: 9,5 cm
Pituus: 29,5 cm

HUOMAUTUS- Ei sovellu kiinnitettäväksi märkätilan tapettiin.