✓ Toimitus 2-4 päivää ✓ Turvallinen maksu

Otevahvistettu purkinavaaja

  • EUR 8,90

Varastossa
Ilmainen toimitus yli 100€
Nopea toimitus
Turvalliset maksut - SVEA ja MobilePay
  • Tarjoaa hyvän otteen
  • Avaa sekä kannet että kierrekorkit
  • Sopii useisiin eri kokoihin

Kätevät, otevahvistetut monitoimiavaajat kierrekansiin ja kierrekorkkeihin, joiden avulla vaikeimmin avattavat tölkit ja pullot on helppo avata myös heikommalla otevoiamlla. Tölkinavaaja on käytännöllinen työkalu jokapäiväiseen käyttöön, sillä siitä saa hyvän otteen ja se helpottaa huomattavasti heitä, joiden kädet eivät ole kovin vahvat. Täydellinen sekä vanhoille että nuorille henkilöille.

Ergonominen muotoilu ja tukeva ote
Monitoimiavaajan kahva on ergonomisesti muotoiltu ja mukava pitää kädessä. Sisällä olevat neljä erikokoista lokeroa on suunniteltu niin, että ne sopivat isommista hillopurkeista pienempiin virvoitusjuoma- ja PET-pulloihin. Sisäpuolella on kumipinta, joka tarjoaa tukevan otteen kannesta, ja kahvan uurrettu muotoilu istuu hyvin käteen ja antaa lisää vipuvoimaa kantta käännettäessä.

Useita värejä
Tölkinavaajaa on saatavana viidessä eri värissä, joten löytäisit sen helposti keittiölaatikostasi. Valitse väreistä punainen, sininen, vihreä, keltainen tai oranssi. Monitoimiavaaja voidaan tarvittaessa pestä astianpesukoneessa.

Mitat: 22,5 x 9 cm
Materiaali: ABS-muovi ja kumi
Paino: 115 g