✓ Toimitus 2-4 päivää ✓ Turvallinen maksu

Vedenpuhdistussuodatin Mini

  • EUR 34,90
Varastossa
Ilmainen toimitus yli 100€
Nopea toimitus
Turvalliset maksut - SVEA ja MobilePay
  • Suodattaa 99,99 % vesistöjen bakteereista, E. coli -bakteereista, mikromuovista jne.
  • Mahdollistaa veden juomisen suoraan lähteestä
  • Suodatuskapasiteetti 4 000 litraa
  • Kevyt ja kompakti
  • Helppo puhdistaa

Kannettava ja kätevä vedenpuhdistussuodatin, joka varmistaa vesihuollon tilanteesta riippumatta ja poistaa 99,999 % yleisimmistä vesistöjen bakteereista.

Puhtaan veden saanti ei ole vain perusvälttämättömyys selviytymisellemme, vaan se on myös jotakin, mitä usein pidämme itsestäänselvyytenä. Valitettavasti juomavesi voi liian usein saastua bakteereilla tai loisilla, jotka voivat vaarantaa terveytemme. Näissä tilanteissa luotettava käden ulottuvilla oleva vedenpuhdistussuodatin on suuri pelastus.

Tehokas vedenpuhdistus minikoossa
Mikä erottaa tämän vedenpuhdistussuodattimen muista markkinoilla olevista, on sen kyky puhdistaa vettä vaikuttavalle tasolle. Yksinkertaisella liitännällä vedenlähteeseen, kuten puroon tai jokeen, voit helposti suodattaa pois ei vähempää kuin 99,9999 % haitallisista vesistöjen bakteereista, mukaan lukien alkueläimet. Se poistaa vaaralliset mikro-organismit, kuten E. coli, Giardia, Vibrio cholerae, Salmonella Typhi ja Leptospira, sekä mikromuovit, jotka voivat saastuttaa juomaveden. Vaikuttavalla suodatuskapasiteetillaan jopa 4000 litraa vettä tämä on lopullinen työkalu vesihuollon varmistamiseksi.

Kevyt ja kompakti muotoilu
Sen kompakti koko ja kevyt paino tekevät tästä vedenpuhdistussuodattimesta täydellisen kumppanin ulkoilmaelämyksillesi ja kriisitilanteisiin, joissa tarvitset pääsyn puhtaaseen veteen. Se on niin pieni, että mahtuu taskuun tai reppuun viemättä paljon tilaa, mikä tekee siitä välttämättömän vaeltajille ja retkeilijöille, jotka tarvitsevat matkatessaan kevyttä varustusta. Pienellä painollaan alle 60 grammalla ja kompaktilla muotoilullaan se mahtuu helposti kämmenellesi.

Monipuolinen ja helppokäyttöinen veden suodatin
Vedenpuhdistussuodatin Mini ei ole vain voimakas, se on myös uskomattoman helppokäyttöinen ja monipuolinen. Voit helposti imeä vettä suoraan suodattimesta tai käyttää mukana tulevaa pilliä tavoittaaksesi vaikeasti saavutettavia vesilähteitä, kuten puroja. Se on kätevä, tehokas ja kemikaaliton tapa varmistaa, että virukset, bakteerit ja alkueläimet poistetaan juomavedestäsi.

Suodatinkasettia voidaan puhdistaa ja käyttää uudelleen monta kertaa, säästäen sekä aikaa että rahaa. Tämä tekee siitä taloudellisen ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon kertakäyttöisiin suodattimiin verrattuna.

Jokaisessa paketissa on 1 vedenpuhdistussuodatin Mini, 1 pilli hiekkasuodattimella+kiinnitys ja 1 kätevä säilytyslaatikko.