✓ Toimitus 2-4 päivää ✓ Turvallinen maksu

LED-taskulamppu ja varavirtalähde

  • EUR 21,90
Varastossa
Ilmainen toimitus yli 100€
Nopea toimitus
Turvalliset maksut - SVEA ja MobilePay
  • Erittäin kirkasvaloinen
  • 2-in-1 - Taskulamppu ja varavirtalähde
  • 3 eri valotilaa
  • Vedenpitävä ja kestävä muotoilu
  • Uritettu kahva takaa hyvän otteen

Pieni, mutta erittäin tehokas ja voimakas taskulamppu, jossa on voimakas valoteho ja jonka kantama on noin 250 metriä. Lamppu on valmistettu kestävästä ja kevyestä alumiinista, joten se sopii erinomaisesti metsästykseen, retkeilyyn, kalastukseen, vaellukselle tai hätätilanteisiin. 

Taskulampussa on sisäänrakennettu ladattava akku, joka ladataan USB:n kautta. USB-liitännän avulla sisäänrakennettua akkua voidaan käyttää myös virtalähteenä. Täydellinen esimerkiksi puhelimen lataamiseen matkalla. Ulostuloja on saatavana sekä USB- että Micro-USB-liitännälle.

Lamppu on varustettu yhdellä markkinoiden parhaista CREE T6 -LED-diodeista, joka valaisee tehokkaasti siellä, missä valoa eniten tarvitaan. Varustettu 3 eri valotilalla (Korkea - Matala - Vilkkuva). Kaikissa valotiloissa on portaattomasti säädettävä valonsäteen tarkennus 1x - 2000x.

Kahvassa on uritettu pinta, joka antaa erityisen hyvän otteen myös märällä säällä. Taskulamppu on suunniteltu vedenpitäväksi, ja siinä on kumitiivisteet, jotk aantavat kestävyyttä huonoissa sääolosuhteissa.

Toimitetaan USB-kaapelin ja tukevan säilytyskotelon kanssa.

Tekniset tiedot:
Väri: Musta
Materiaali: Alumiini
Pituus: 12,5-13,5 cm
Paino: 109 g
Lamppu: CREE LED T6 5W
Valonlähteen käyttöikä: >100 000 h
Lähdöt: USB ja Micro USB