✓ Toimitus 2-4 päivää ✓ Turvallinen maksu

Kokoontaitettavat tartuntapihdit LED-valo

  • EUR 23,90

Loppu varastosta

Ilmainen toimitus yli 100€
Nopea toimitus
Turvalliset maksut - SVEA ja MobilePay
  • Kokoontaitettava ja ergonominen muotoilu
  • LED-valo lisää toiminnallisuutta
  • Kevyt ja helppokäyttöinen ergonominen kahva
  • Pihtiotteessa ylimääräiset magneetit

Jos kumartuminen on vaikeaa, tartuntapihdit voivat olla hyödyllinen ja käytännöllinen apuväline. Nämä tartuntapihdit ovat apukätesi, jotta sinun ei tarvitse kumartua poimiaksesi lattialle pudonneita esineitä. Tartuntapihdit ovat myös kätevä apu silloin, kun haluat yltää korkealle hyllyyn tai kaapeissa oleviin tavaroihin, jolloin sinun ei tarvitse kurotella.

Pitkän kahvan (80 cm) ansiosta tavarat ovat helposti saavutettavissa. Pihdeissä on oteystävällinen, ergonominen kahva, jotta siitä saa helposti pitävän otteen henkilö, joilla on heikommat kädet ja sormet. Pihtien kynnet ovat kumikärkiset, ja niillä saa tukevan otteen pienistä, vaikeasti saavutettavista esineistä. Etupuolella on myös pieni LED-valo, joka lisää toiminnallisuutta ja helpottaa näkemistä pimeissä tiloissa, kuten keittiön kaapit tai vaatekaapit.

Tartunta-apu on kevyt ja valmistettu kevyestä alumiinista ja muovista. Kun sitä ei käytetä, se taittuu helposti kokoon ja vie vähän tilaa, joten se on helppo säilyttää. Kokoontaitettuna tartuntapihdit mahtuvat helposti laukkuun tai reppuun, joten ne ovat aina mukana. Tartuntapihdeissä on myös koukku, josta ne on helppo ripustaa paikkaan, jossa ne ovat aina käden ulottuvilla.

Tekniset tiedot:
Pituus (kokoontaitettuna): 
84cm
Pituus (kokoontaitettuna): 50 cm
Paristot (LED-valo): 3 x AG13 (sisältyy)
Tartuntapihtien suuaukon maksimikoko: 9 cm
Materiaalit: Alumiini ja muovi
Ergonominen kahva
Taitettava
LED-valo
Magneetit