✓ Toimitus 2-4 päivää ✓ Turvallinen maksu

Hyönteispyydys

  • EUR 23,90
Varastossa
Ilmainen toimitus yli 100€
Nopea toimitus
Turvalliset maksut - SVEA ja MobilePay
  • Houkuttelee, vangitsee ja tappaa hyttysiä, mäkäräisiä ja muita hyönteisiä
  • Hiljainen toiminta ilman häiritsevää melua
  • Kemikaaliton ja myrkytön
  • Energiatehokas LED-tekniikka
  • Seinäteline sisältyy

Tehokas ja tyylikäs hyönteispyydys, joka mahdollistaa ärsyttävistä hyttysistä, mäkäräisistä ja muista lentävistä hyönteisistä unohtamisen ja sen sijaan nauttii häiriöttömistä yöunista ja rauhallisista kesäilloista. Hyönteispyydys neljä sisäänrakennettua UV-valoa emittoivaa diodia (360-400 nm), jotka houkuttelevat helposti hyttysiä, mäkäräisiä ja muita lentäviä hyönteisiä ja sitten vangitsevat ne sisäänrakennetun hiljaisen tuulettimen avulla. Hyönteiset imetään säiliöön, jossa ne sitten poistetaan kuivumalla, mikä johtaa täysin puhtaaseen ja hajuttomaan prosessiin.

Hyönteispyydys toimii kokonaan ilman kemikaaleja, mikä tekee siitä ympäristöystävällisen vaihtoehdon. Sen kompakti koko ja keveys tekevät siitä helppoa siirtää minne tahansa sitä tarvitaan, ja sen tyylikäs muotoilu mahdollistaa sen sulautumisen useimpiin ympäristöihin.

Tuote on ensisijaisesti tarkoitettu sisätilojen käyttöön, mutta sitä voidaan käyttää myös ulkotiloissa. Paketti sisältää itsekiinnittyvän tuen, jotta moskiittoloukku voidaan ripustaa pystysuoraan seinälle, esimerkiksi.

Toimii USB:llä, joten se voidaan kytkeä mihin tahansa USB-porttiin, USB-sovittimeen tai virtapankkiin.

Tekniset tiedot:
Väri: Valkoinen ja harmaa
Teho: 5W
DC: USB 5V / 1A - 2A
Mitat: ø 12 x 6 cm